Slm kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım çok çaresizim lütfen yardım edin..
benim hesaplarım göre tam 7 haftalık hamileym. doktora gittim 5 haftalıkken keseyi gördü ama başka bişi demedi
o zaman çok fazla kasık ağrım göğsümde büyüme ve ağrı, yorgunluk falan vardı.
ama şimdi.....:18: sanki bana bi sihirli değnek dokundu gibi. ne ağrı ne yorgunluk hiç bişey yok.
mide bulantısı başlar dediler ama o da yok.. çok endişeleniyorum
lütfen birileri bana yardım etsin..
içimi rahatlatacak kimse yokmu :18:
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım çok çaresizim lütfen yardım edin..
benim hesaplarım göre tam 7 haftalık hamileym. doktora gittim 5 haftalıkken keseyi gördü ama başka bişi demedi
o zaman çok fazla kasık ağrım göğsümde büyüme ve ağrı, yorgunluk falan vardı.
ama şimdi.....:18: sanki bana bi sihirli değnek dokundu gibi. ne ağrı ne yorgunluk hiç bişey yok.
mide bulantısı başlar dediler ama o da yok.. çok endişeleniyorum
lütfen birileri bana yardım etsin..
içimi rahatlatacak kimse yokmu :18:
teşekkür ederim bende, 8 haftanın içindeyim bende fena uykum geliyor, gözüm yatakta :)) inşallah ilk 3 aydan sonra düzelir...
geçen hafta dr a gittiğimde keseyi gördk bana da folbiol verdi,hergün yarım iç dedi bakalm vitamin takviyesi gb bişi heralde bebeğin gelişimi için gerekliymiş hatta hamilelik düşünenler öncesinden başlıo heralde bu ilaca bildgm kdryla
mrb kızlar ben gebelik testi yaptım pozitif salı günü doktor kaç haftalık olduğunu söyler ona göre takip yapacağımm:)) adetim gecikeli 7 gün oldu testte şak diye çıktı kaç haftalıktır sizce
ben de 19 haftalık hamileyim. bu aralar enerjim çok düşük ve nedenini doktoruma soracağım. bir de maalesef eskisi gibi bebekler gibi uyuyamıyorum, sık sık uykum bölünüyor.
hamilelik güncemi paylaştığım bir blog'um var sizlerle de paylaşmak isterim; Miniannecik sevgiler
Slm kızlar sizlere bişey sormak istiyorum ben 5 haftalık hamileyim doktor bana follibol verdi bunu daha önce kullanan varmı acaba ? Ne işe yarar bu ilaç kullanmak şartmıdır pek ilaç kullnmayı seven biri değilim de merak ediyorum bir yan etkisi falan varmıdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?