kımse yokmuyumurtayı çoğaltıyormuş falan daha bir çok şeyi var
evet canmkımse yokmu
Peki faydasi oldu mu canimBu bi macun canım cinsel isteği arttırıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor Allah'ın izniyletabiki
Aman benim cinsel isteğim artmasın..eşim her ay dışarda. sadece ay sonlarında geliyor.Canım olduğunu düşünüyorum şöyle söyleyim bebek düşünmeye başladık ve 3. Ayda hamile kaldım ve 3. Ayda Hafize Sultan macunu kullanıyordum tabi kullanırken hamile kalma Amaçlı kullanmadım hani cinsel isteği arttırıyor ya bi bakıyım dedim bi etkisi olcak mı meraktan yani ve o ay hamile kaldım
Cnm merhaba bu macun sayesinde mi hamile kaldın? Isteksizlik için araştırıyordum gebeliğe de yardımı OLDUĞUNU burda okudum.bşr de aktardan malzemeleri Alıp sen mi hazırladın yoksa hazır birşey mi? Ender Saraç tarifi var ama miktarlarını söylemiyorKullanan olduysa etkisini yazar mı? Ben de bugün aldım
Hazır almıştım. Aktara kadın rahatsızlığım olduğu söyledik bir bu macundan 2 tane de çay vermişti. Aslında benim problem çok fazla, gebelik oluyor sonra problemler başlıyor. Hayıt otu tohumu kullandım, o ay hamile kaldım, gerçi o da geçen ay düştü ama, hayıt otu daha faydalıydı, ama macunun da çokça faydası varmışCnm merhaba bu macun sayesinde mi hamile kaldın? Isteksizlik için araştırıyordum gebeliğe de yardımı OLDUĞUNU burda okudum.bşr de aktardan malzemeleri Alıp sen mi hazırladın yoksa hazır birşey mi? Ender Saraç tarifi var ama miktarlarını söylemiyor
Hayıt otu denedim 6 ay kadar bana etkisi olmadı.ben aslında isteksizlik Yaşadığım için araştırdım ama 2,5 senedir çocuk için uğraşıyorum benim de 4 kayıp var senin de Sıkıntılar var anlaşılan Mesajlarını okudum Rabbim bu sefer tamamına erdirir inşallah .ben bu macunu bir aktara sorayım belki malzemeleri söylersem orda da haZırlar bakarsın bir Taşla iki kuş Yaparım :)teşekkür ederim cnm:))Hazır almıştım. Aktara kadın rahatsızlığım olduğu söyledik bir bu macundan 2 tane de çay vermişti. Aslında benim problem çok fazla, gebelik oluyor sonra problemler başlıyor. Hayıt otu tohumu kullandım, o ay hamile kaldım, gerçi o da geçen ay düştü ama, hayıt otu daha faydalıydı, ama macunun da çokça faydası varmış
Hayıt otu denedim 6 ay kadar bana etkisi olmadı.ben aslında isteksizlik Yaşadığım için araştırdım ama 2,5 senedir çocuk için uğraşıyorum benim de 4 kayıp var senin de Sıkıntılar var anlaşılan Mesajlarını okudum Rabbim bu sefer tamamına erdirir inşallah .ben bu macunu bir aktara sorayım belki malzemeleri söylersem orda da haZırlar bakarsın bir Taşla iki kuş Yaparım :)teşekkür ederim cnm:))
Artık her ne ise bir çare istiyorum Sağol cnmÇok çok geçmiş olsun bende de kayıp 4 oldu ve 2.5 sene.. Kan pıhtılaşması var bende. Erkek için keçiboynuzu iyi oluyor ama bayanlarda genelde korku engel oluyor isteğe..
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah :)Artık her ne ise bir çare istiyorum Sağol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?