hafize sultan macunu kullananlar.

Bu bi macun canım cinsel isteği arttırıyor hamile kalmayı kolaylaştırıyor Allah'ın izniyletabiki

Canım olduğunu düşünüyorum şöyle söyleyim bebek düşünmeye başladık ve 3. Ayda hamile kaldım ve 3. Ayda Hafize Sultan macunu kullanıyordum tabi kullanırken hamile kalma Amaçlı kullanmadım hani cinsel isteği arttırıyor ya bi bakıyım dedim bi etkisi olcak mı meraktan yani ve o ay hamile kaldım

Aman benim cinsel isteğim artmasın..eşim her ay dışarda. sadece ay sonlarında geliyor. ..ama merak ettim. hemen araştırıyorum

Canım hangi marka kullandın? Günde kaç kaşık içtin? Aktardan mı aldın? Her gün mü içtin? Acil cevap lütfen

Kullanan olduysa etkisini yazar mı? Ben de bugün aldım

Kullanan olduysa etkisini yazar mı? Ben de bugün aldım
Cnm merhaba bu macun sayesinde mi hamile kaldın? Isteksizlik için araştırıyordum gebeliğe de yardımı OLDUĞUNU burda okudum.bşr de aktardan malzemeleri Alıp sen mi hazırladın yoksa hazır birşey mi? Ender Saraç tarifi var ama miktarlarını söylemiyor

Hazır almıştım. Aktara kadın rahatsızlığım olduğu söyledik bir bu macundan 2 tane de çay vermişti. Aslında benim problem çok fazla, gebelik oluyor sonra problemler başlıyor. Hayıt otu tohumu kullandım, o ay hamile kaldım, gerçi o da geçen ay düştü ama, hayıt otu daha faydalıydı, ama macunun da çokça faydası varmış

Hayıt otu denedim 6 ay kadar bana etkisi olmadı.ben aslında isteksizlik Yaşadığım için araştırdım ama 2,5 senedir çocuk için uğraşıyorum benim de 4 kayıp var senin de Sıkıntılar var anlaşılan Mesajlarını okudum Rabbim bu sefer tamamına erdirir inşallah .ben bu macunu bir aktara sorayım belki malzemeleri söylersem orda da haZırlar bakarsın bir Taşla iki kuş Yaparım :)teşekkür ederim cnm:))

Çok çok geçmiş olsun bende de kayıp 4 oldu ve 2.5 sene.. Kan pıhtılaşması var bende. Erkek için keçiboynuzu iyi oluyor ama bayanlarda genelde korku engel oluyor isteğe..

Çok çok geçmiş olsun bende de kayıp 4 oldu ve 2.5 sene.. Kan pıhtılaşması var bende. Erkek için keçiboynuzu iyi oluyor ama bayanlarda genelde korku engel oluyor isteğe..
Artık her ne ise bir çare istiyorum Sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…