• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hafif yeşillenen saçlarım :D

Bibibella

Pro Üye
20 Ocak 2010
46.038
164.613
1.123
43
kızlar ben saçımı kendi yöntemlerimle açarak sarı yaptım çok yakıştını söliyemem ama değişiklik olsun diye bikaç aydır böleyim sçım çabuk uzadığından zor oluyor zaten değiştircektim bende gittim neva 8.37 açık kumral altın kahve aldım dipleri hoş oldu ama geri kalan ksım yeşilimsi oldu zaten sarılarda tam kapanmadı şimdi ben gene 8.37 alıp dipler hariç boyamayı düşünüyorum acaba yeşili kıran kırmızı alıp çok az katayımmı boyaya yoksa 7.37 kumral altın kahvemi alayım saçımda çok koyu olsun istemiyorum belirgin kahve istiyorum parlayan :)

Eki Görüntüle 518065

mesela böle bi kahve olabilir veya daha açık şimdiden teşekkürler :21:

6.68 bronz kahve de güzel gibi geldi şimdi bana ama çok kızıllık olurmuki kızılada çalsın istemiyorum pek ama çok güzel parlıyo bronz kahve napsam bilemedim kimsede cevap vermiyo yaw bana :18::17::9:

sağol cevabın için bugun bronz kahveye boyadım dipleri tam istediğim gibi parlak güzel bi kahve oldu ama belli bi kısımdan sora mağlesef sarılar kapanmadı tam gene hoş bi öncekinden daha iyi ama çok memnun dilim açıkcası napsamki :(

Ben dipleri ve uçları arasında bir fark göremedim:44:
Sadece uçlar biraz daha mat ve cansız duruyor haliyle..

resimde öle çıkmış canım bqariz renk farkı var dipler tam istediğim gibi ışıltılı kahve diplerden 3 4 parmak sonra sanki hiç boyanmamış açık kahve olurya güneştende rengi açılmış aynı öle mağlesef :26: sağol cevapların için bi sen ilgilendin benle:16:

Son düzenleme:
kızlar ben saçımı kendi yöntemlerimle açarak sarı yaptım çok yakıştını söliyemem ama değişiklik olsun diye bikaç aydır böleyim sçım çabuk uzadığından zor oluyor zaten değiştircektim bende gittim neva 8.37 açık kumral altın kahve aldım dipleri hoş oldu ama geri kalan ksım yeşilimsi oldu zaten sarılarda tam kapanmadı şimdi ben gene 8.37 alıp dipler hariç boyamayı düşünüyorum acaba yeşili kıran kırmızı alıp çok az katayımmı boyaya yoksa 7.37 kumral altın kahvemi alayım saçımda çok koyu olsun istemiyorum belirgin kahve istiyorum parlayan :)

Eki Görüntüle 518065

mesela böle bi kahve olabilir veya daha açık şimdiden teşekkürler :21:

aynı şey 2 ay önce benim başıma geldi ama benimki seninkindende yeşildi.ben yaklaşık 1 sene önce saçımı kendim açmıştım ve ombre hair modelinde boyamıştım.dolayısıyla diplerden aşağıya indikçe saçlarımın rengi sarılaşıyordu uçlar baya açık renkti.aralarada bir kaç tutam kalın kalın sarılar atmıştım.ve son olarak 2 ay önce koyu kumral boyamaya karar verdim ve boyadım.saçımı yıkayınca bir baktım ki uçlar ve aralardaki kalın sarılar yemyeşil olmuş.1 gece boyunca napsam diye araştırırken bir yöntem buldum ve kesin çözüme ulaştım.1 adet domatesi rendeleyip bir kaşık salçayla karıştırıp saçıma sürdüm 1 saat beklettip yıkadım.önce şampuanla yıkadım sonra beyaz sabunla yıkadım sonra saç kremi sürdüm son olarakta durulama suyuna elma sirkesi kattım.ve sonuç yeşilliği gitmiş normale dönmüş saç rengim.tabi koyu kumral boya nerdeyse sarı yerlerden akmış gibi birşey olmuştu.zaten 2 gün sonrada tatile gidince iyice açıldı ve saçlarım düzeldi.eğer domatesle uraşamam diosan boyanın içine çok azıcık kırmızı boya kat.sanırım oda çözüm olur.

sağol cevabın için şuanda durumu çok kötü diil oyüzden biraz böle takılıcam sçım biraz kendine gelsin :21:

2. boyanın içine biraz söylediğim numaradan karıştır, fazla değil ama 1/3 tüp kadar...
Arkalardan başlarssın boyamaya..Bir nebze dengelenecek diye düşünüyorum...
Yıpranmış saça fazlaca boya tutmuyor, saçların ne tür bir işlem gördü bilemiyorum ama uçlarının bu durumda olmasının sebebi yıpranmış olması da olabilir:34:

Back