Hafif ve kalıcı parfüm

juno

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2008
4.301
46
0
Diğer
arkadaşlar merhaba

malum yaz aylarındayız
kalıcı olan fakat ağır olmayan parfüm önerilerinizi bekliyorum :)

avon filan olmasın ama mümkünse :)

teşekkür ederim şimdiden

ben almanyada yaşıyorum türkiyede malesef bulamamıştım tatilde, her zaman kullanırım asla da vazgeçmem hem hafif hemde kalıcı, bruno banani

lakost klasik canım,yada lakost pink benim tercihim.azcık daha yoğun olsun dersen yada çiçeksi paris hiltonda güzel ama ben çabuk sıkılmıştım ondan

teşekkür ederim önerilere
dkny be deliciosus yeşil olan ve chloe nasıl
bi de chopard wish ve givency very irresistible

kalıcılık parfüme bağlı olduğu kadar , tene de bağlı olabilir.Eskiden buna çok inanmazdım.Bir arkadaşım ' bende hangi parfümü sürsem durmuyor uçup gidiyor 'demişti.Onunla bir alışveriş merkezinde test yaptık çok bilinen 3 kozmetik dükanından bazıları çok baharatlı olmak üzere kolumuza, bileğimize çeşit çeşit orjinal parfüm sıktık.yarım saat sonra gerçekten ondaki parfüm kokuları çok belli belirsizdi bendekilese buram buram kokuyordu.1 saat sonra bize katılan arkadaşımıza da koklattık.o da aynı şeyi söyledi ondaki parfüm kokusunu neredeyse hiç alamazken bendeki parfümlerin adını söyleyebiliyordu.Tabii benim arkadaşım mı bir ilginç :) yoksa böyle olan çok mu ,yüzdesi ne bilemiyorum .

teşekkür ederim önerilere
dkny be deliciosus yeşil olan ve chloe nasıl
bi de chopard wish ve givency very irresistible

* be delicious- salatalık ya da sebze gibi kokuyor

* chloe klasik - baharatlı çay gibi değişik bir koku .çok ağır olmasa da hafif de sayılmaz. güzel ama akşam ya da kışın daha iyi olur:)

* chloe _yeni çıkan cerutti 1881 e benzetirim ama ondan daha güzel biraz baharatlı ,biraz odunsu ( tercihim chole kasik ):ı

* chopard wish - angel ın yumuşatıcıya batırılmış hali gibi .baharatlı şekerli .şeker biraz daha baskın :/

* givency very irresistible - bu listede en çok sevdiğim koku .çiçek sabun karışımı enerjik bir parfüm

önerilere teşekkürler arkadaşlar

şimdi paco rabanne- ultraviolet
ve de davidoff echo bakıyorum
echo güzel zaten kullanmıştım

DKNY Pure tavsiye ederim cnm
hafif pudralı tarzda bu sıcaklarda en ideal hafif parfüm tercihlerimden biri

diğeri de bulgari blv mavi şişeli olan , sabunumsu, pudramsı sıktığımda beğeni aldığım kokulardan biridir kendisi

kenzo flower da düşünülebilir hafiftir.
marc jacops daisy de hafif çiçeksi bir koku.
V Valentino Absolu buda birçok erkekten bir kadın tam da böyle kokmalı tepkisini aldığım bir parfüm.

arkadaşlar merhaba

malum yaz aylarındayız
kalıcı olan fakat ağır olmayan parfüm önerilerinizi bekliyorum :)

avon filan olmasın ama mümkünse :)

teşekkür ederim şimdiden

Armani white (cok güzel baymiyan ama varligini fark ettiren ve malesef artik orjinali üretilmeyen bir parfüm)
Armani acgua de gio ( kullanmadim ama tam bir yaz kokusu oldugunu biliyorum)
Marc jacobs Daisy ( ciceksi ve gündelik kullanim icin ideal chanel chance eau tendre ye benzetiliyor kokusu ( chancin 2010 versiyonu pembe olan )
Charcharel Noa (yumusak pudramsi hos kalici bir koku)

aklima ilk gelenler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…