• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafif vajinismus acil cozum

meeddus

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
16
8
6
27
Herkese merhaba,
Yaklasik 2 aydir bir konudan muzdaribim. Esim ve ben iliskiye girmekte zorluk cekiyoruz. vajinismus olduguna inanmak dahi istemiyorum ama sanirim oyleyim, kucuklukten kalma bir fobim var; kan, igne, hastane vs dayanamiyorum.
Cinsel organim vs ile ilgili hicbir problemim yok sadece orasi benim kafamda o kadar hassas bir yer olarak kodlanmis ki bir sey olacakmis hissi geliyor o sirada giremiyor esim.
Sadece iki parmagi da girebiliyor, hatta bir kanamam da oldu girdikten sonra, bir baski hissi ve acima oldu ve sonra biraktik; sabah kalktigimda cok az kan vardi.
bunun ustune bir kez daha denedik, parmagini alabiliyorum ama is o noktaya geldiginde iceri giremiyor esim. Esim yapinca sorun yok kendim parmagimi oraya yaklastirdigimda o garip his yuzunden egzersiz yapamiyorum ve burada bazi seyleri okudum, orayi uyusturup yagla vs. Parmak-Dilator denemesi yapsam kafamda cozecegim sanirim bu isi. Ya da cozebilir miyim? birileri bana fikirlerini soylese icim rahatlayacak. Cunku kendimi diger insanlarla kiyaslamaya basladim ve bu beni mahhfediyor. Parmagini alamayan varmis, oraya bakamayan insanlar var ben boyle degilim sadece cok evhamliyim, nasil asacagim durumu.. Lutfen bir seyler yazin....

Aslında bu kadar korkmanı gerektirecek birşey yok.. Kendini rahat bırakıp kasmazsan hallolur
. O acı hissi de sadece anlık bir his ve kendini kastığın için o kadar oluyor.. Cesaretini toplayıp kendini salıp eşine bıraksan bir kere sonradan geçecek.. psikolojik olarak kendini rahatlatmalısın..

Sanırım eşim beni dinlemeseydi ben asla aşamazdım bu durumu 🤣 Ben ona düğün günü ne yaparsam yapayım sakın beni bırakma bağırsam da zırlasam da o gece olsun bitsinn demiştim 🤣🤣 Öyle yapmasaydık ben hala ilişkiye giremezdim diye düşünüyorum kendimi çok kasmıştım çünkü 🙄

Parmak almissin ne guzel bisey öncelikle orada bir delik oldugunu görmüşsün . Kanama evresini atlatmışsın bunlar süper. Once sakin ol ve elini yaglayip tekrar sen dene parmagini . Ben hep 2 parmak alabiliyodum sonra eşli denemelere geçiyordum .sende parmagi al icinde beklet biraz ve sonra hemen eşin denesin . Basta yanmalar oluyor sonra alışıyor

Ya cok tesekkur ederim cevaplariniz icin, kafamda nasil kodladiysam anlam veremiyorum asiri kotu durumda da degilim uzuluyorum cok sadece. Rahatim diyorum oraya geldim mi bi anda kasiliyorum ve demoralize de oluyorum... Bir kere olsa psikolojik olarak acilicam eminim ama o kisma gelemiyorum bi turlu

Ben o deligi bile goremiyordum basta sonra bu sitedeki arkadaslarin yazdiklarinj felan okudum oyle öyle yendim. Sen parmak alabiliyorsan yenersin emin ol ama eşin sabirlidir insallah onlarin destegi cok onemli. Benim elimde dilatör yoktu bende allik fircasi veya bir maskara vardi 2 parmak kalinliginda ona prezervatif gecirip kayganlastirici sürüyorum oylede deniyordum. Bacaklarin kasilmamasi icin kendini hep kontrol et . Ikınarak girmeye calis

Kendim deneyip orayi genisletsem/parmaktan ziyade esimin girebilecegine bir kere ikna olsam.. gercekten kafada bitiyor.. Ben de okuyup okuyup cesaretlendim ama pes etmekten cok korkuyorum:( bunu yasamis kadinlarin destegine ihtiyacim var dedim dayanamadim yazdim..
tesekkur ederim onerilerin icin❤️

Kayganlastirici kullan kesinlikle. Çok faydası oluyor. Ayrıca sen üstte ol ki kontrol sende olsun. Ben de başta bir korku yaşamıştım ama söylediğim şekilde gayet kolay oluyor korkma.

Kayganlastirici kullan kesinlikle. Çok faydası oluyor. Ayrıca sen üstte ol ki kontrol sende olsun. Ben de başta bir korku yaşamıştım ama söylediğim şekilde gayet kolay oluyor korkma.
Tesekkur ederim... tek seferde olsun istiyorum dedigini deneyecegim:(

Kendim deneyip orayi genisletsem/parmaktan ziyade esimin girebilecegine bir kere ikna olsam.. gercekten kafada bitiyor.. Ben de okuyup okuyup cesaretlendim ama pes etmekten cok korkuyorum:KK43: bunu yasamis kadinlarin destegine ihtiyacim var dedim dayanamadim yazdim..
tesekkur ederim onerilerin icin❤
Kz sen kendini rahat bıraksan eşin girer zaten sen izin vermediğin giremio kocan 😁 Burda vajinusmus site var oraya bi bak istersen uyuşturuci kremler falan varmş. Birde ıslaklık çok önemli kayganlık falan çok önemli bunlar .. olacak acımicak dye kendni sürekli motive et.. Eşine ve kendine güven herşey çok anlık inan birkere yaptın mı arkası geliyor zaten..🤗

Tesekkur ederim... tek seferde olsun istiyorum dedigini deneyecegim:KK43:
Sadece başı girerken acıyacak o da çok az. Sonra hiç acı yok inan. O yüzden o aşamayı zorlayıp atlatirsan gerisi hiç zor gelmeyecek.

Herkese merhaba,
Yaklasik 2 aydir bir konudan muzdaribim. Esim ve ben iliskiye girmekte zorluk cekiyoruz. vajinismus olduguna inanmak dahi istemiyorum ama sanirim oyleyim, kucuklukten kalma bir fobim var; kan, igne, hastane vs dayanamiyorum.
Cinsel organim vs ile ilgili hicbir problemim yok sadece orasi benim kafamda o kadar hassas bir yer olarak kodlanmis ki bir sey olacakmis hissi geliyor o sirada giremiyor esim.
Sadece iki parmagi da girebiliyor, hatta bir kanamam da oldu girdikten sonra, bir baski hissi ve acima oldu ve sonra biraktik; sabah kalktigimda cok az kan vardi.
bunun ustune bir kez daha denedik, parmagini alabiliyorum ama is o noktaya geldiginde iceri giremiyor esim. Esim yapinca sorun yok kendim parmagimi oraya yaklastirdigimda o garip his yuzunden egzersiz yapamiyorum ve burada bazi seyleri okudum, orayi uyusturup yagla vs. Parmak-Dilator denemesi yapsam kafamda cozecegim sanirim bu isi. Ya da cozebilir miyim? birileri bana fikirlerini soylese icim rahatlayacak. Cunku kendimi diger insanlarla kiyaslamaya basladim ve bu beni mahhfediyor. Parmagini alamayan varmis, oraya bakamayan insanlar var ben boyle degilim sadece cok evhamliyim, nasil asacagim durumu.. Lutfen bir seyler yazin....
Yeni evlisiniz sanirim gayet normal bende korkup itiyordum cok kasiliyordum baslarda sonra gecti kendinizi rahat birakmaya çalışın haz almaya bakın

Kz sen kendini rahat bıraksan eşin girer zaten sen izin vermediğin giremio kocan 😁 Burda vajinusmus site var oraya bi bak istersen uyuşturuci kremler falan varmş. Birde ıslaklık çok önemli kayganlık falan çok önemli bunlar .. olacak acımicak dye kendni sürekli motive et.. Eşine ve kendine güven herşey çok anlık inan birkere yaptın mı arkası geliyor zaten..🤗
Yaaa evet cok sagol, kendimi rahatlatmak icin elimden geleni yapicam:( bi kere olsa kurtulucam su dusunceden... cok bekledim artik mutlu olmak istiyorum❤️🙏🏻

Back
X