Saç Rengi ve Saç Boyama hafif turunculuk hangi renkle gider ?

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
kızlar sırasıyla saçıma yaptığım boyalar
1. bronz kahve-palette
2. neva 2 karamel + 1 kapuçino (tüm saç bronz kahvenin akmış hali gibi olsun die )
3. palette açık papatya + palette tarcın bakır + neva bal kumral (koyu karamel gibi bişey çıktı hafifde bakırlık vardı)
4. neva 2 bal köpüğü + 1 yoğun bakır (düngece boyadım )

en son düngece boyadım..renk yoğun oldu hafif turuncumsu oldu diplerim..kırmızı bakır arası bir renk çıktı.kızılı yoğun..yoğun bakır rengi baskın çıktı..birazdan resmimi çekip koyacağım..bu hafif turunculuk neyle gider .. bu kdr yoğun bir renk istemiyordum soluk renklerden istiyordum..şimdi tekrar boyayacağım hangi renk boya önerirsiniz..şu resimlerden hangisini hangi boyayle elde edebilirim ?

bu resimdeki bakır kahveye çok benzettim. ben de böylekoyu tonlarda bir bakır rengine boyamayı düşünüyorum güzel bence saç renginiz

ben de saçımı koleston yoğun açıcıyla açtım ve sarı turuncu arası bir renkte. turunculuğu gidermek için küllülerle boyasam olur mu diye boyayı aldığım kozmetik mağazasındaki uzmana sordum küllüler turuncunun üstünde saçta yeşil gibi parlamalar yapar dedi. bende neyle boyayacağımı bulamadım

saç rengin şu an çok açıksa (platin gibi) o zaman yeşillik olur küllüyle boyarsan. onun haricinde, küllü renkler uzun ömürlü değil, akıyorlar birkaç yıkama sonra, tekrarlamak lazım oluyor. ilk boyamada biraz yeşillik olabilir eğer açık tonda küllü bir boya kullanacaksanız, ama akacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…