• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hafif travel sistem bebek araba önerisi

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
merhaba kızlar,
henüz çok erken 16 haftama giricem ama eşim acele edip duruyoe yılbaşı öncesi pahalı şeyleri almış olalım diye. ama ben erken almak istemiyorum birtakım söylentiler yüzünden. memnun kaldığınız hafif, tam yatabilen ve çift yönlü kullanılabilen bebek arabası önerilerini alabilir miyim ? anladığı kadarıyla her halukarda 1-1,5 yaş sonrası 2. bebek arabası lazım çünkü sadece 15 kg kdr taşıyorlar:(

Bende bakmaya başladım hatta gecenlerde ebebekte baktık eşimle öyle 2000 ve daha uçuk fiyatlı bebek arabalarına gerek yok diye düşünüyoruz kendi adıma..899 tllik begendik ve çift yönlü hem anneyi görebiliyor bebek hem de diğer tarafı..travel sistem büyük ihtimalle onu alıcaz çarşamba günü 27 haftalık oluyorum..buarada eşiniz bence iyi demiş pahalı olan şeyleri yılbaşından önce almayı düşünüyoruz bizde çünkü fiyatlar artıcakmış

Bende bakmaya başladım hatta gecenlerde ebebekte baktık eşimle öyle 2000 ve daha uçuk fiyatlı bebek arabalarına gerek yok diye düşünüyoruz kendi adıma..899 tllik begendik ve çift yönlü hem anneyi görebiliyor bebek hem de diğer tarafı..travel sistem büyük ihtimalle onu alıcaz çarşamba günü 27 haftalık oluyorum..buarada eşiniz bence iyi demiş pahalı olan şeyleri yılbaşından önce almayı düşünüyoruz bizde çünkü fiyatlar artıcakmış
MARKASI neydi acaba birde hafif mi ?

Ebebekte joie diye bir marka var urunleri cok guzel saglam.travel sistemleri de var size yakin olan bi magazasindan bakabilirsiniz. Su an zaten fiyatlar cok pahali sanmiyorum yilbasinda zam olsun bir de ebebekte her subat %28 indirim kampanyasi oluyor her gun farkli urunlerde bebek arabalarinda da oluyor indirim o donemde daha avantajli oluyor hersey.
Ikinci ele nasil bakarsiniz bilmiyorum ama sahibinden de bazen cok uygun ve temiz urunler de olabiliyor ben kizimin anakucagini ordan almistim cok uygun ve temizdi zaten kendiniz ekstra temizliyorsunuz

merhaba kızlar,
henüz çok erken 16 haftama giricem ama eşim acele edip duruyoe yılbaşı öncesi pahalı şeyleri almış olalım diye. ama ben erken almak istemiyorum birtakım söylentiler yüzünden. memnun kaldığınız hafif, tam yatabilen ve çift yönlü kullanılabilen bebek arabası önerilerini alabilir miyim ? anladığı kadarıyla her halukarda 1-1,5 yaş sonrası 2. bebek arabası lazım çünkü sadece 15 kg kdr taşıyorlar:KK43:
Ben elele allroad aldım canım çok tavsiye eden oldu henüz denemedim ama bebişin gelmesine az kaldı

Ebebekte joie diye bir marka var urunleri cok guzel saglam.travel sistemleri de var size yakin olan bi magazasindan bakabilirsiniz. Su an zaten fiyatlar cok pahali sanmiyorum yilbasinda zam olsun bir de ebebekte her subat %28 indirim kampanyasi oluyor her gun farkli urunlerde bebek arabalarinda da oluyor indirim o donemde daha avantajli oluyor hersey.
Ikinci ele nasil bakarsiniz bilmiyorum ama sahibinden de bazen cok uygun ve temiz urunler de olabiliyor ben kizimin anakucagini ordan almistim cok uygun ve temizdi zaten kendiniz ekstra temizliyorsunuz
çok saolun ama sanırım joie tek yönlü :(( yinede başka modelllerine bakarım. teşekkür ederim.

çok saolun ama sanırım joie tek yönlü :KK43:( yinede başka modelllerine bakarım. teşekkür ederim.
Cift yonlusu de var zaten travellerde ana kucagi sana donuk oluyo oturma uniteleri genellikle disa bakiyor cunku o zamana geldiginde bebek de disariyi kesfetmek istiyor sana bakmak onu acmiyor

Back
X