merhaba.. arkadaslar epey zamandir böyle akintim vardi.. hatta günlük ped kullanmadigimda ic camasirim epey kirlenecek kadar.. ben normaldir diye ve de birazcik da cekindigim icin doktora gidememistim simdiye kadar.. burdaki yorumlari okuyunca gitmem gerektigini düsündüm , ve hatta birde yaklasik 1 ay sonra dügünüm oldugu icin de böyle bir kontrolün iyi olacagini düsünüyorum.. ama güvenebilecegim, iyi bi doktor olsun istiyorum.. anadolu yakasinda ssk da olursa daha iyi olur, ama ssk olmasa da olur , gidip de cok memnun kaldiginiz kadin hastaliklari doktoru önerebilirmisiniz (
Bende bgn Fsm ye gittim, evli olup olmadıgımı & bakire olup olmadıgımı sordu doktor.. ben hem evsizim hem de bakireyim dedim.. :)) ultrasonla baktı, su içirdi iyice sıkıştıktan sonra baktı, birşey olamdıgını söyledi. 8 saatte bir tok karına içilecek antibiyotik ilaç verdi (bende kaşıntı da yoktu ama)
Bu arada kızlar günlük ped akıntıyı artırıyormus, bgn söyledi doktor, çok şaşırdım..
Birde eğer hormonlarınıza da bakılsın, tahlil yapılsın istiyorsanız (vücudunuzdaki tüylenme, adet düzensizliği vb konular için), tahlil için adetinizin 3. günü gitmeniz gerekiyormuş, onu da bgn kü doktordan öğrendim paylaaşyım dedim sizinle )
Maltepe Üniversitesi Hastanesi Doç Dr. Berna HALİLOĞLU. Hamilelik öncesi tanıştım kendisi ile, tüm hamilelik takibi yaptı ve doğumumu yaptırdı. O beni bırakmazsa ben onu asla bırakmam. Harikadır. Hem işinde çok iyi, hem rahattır boş yere telaş yaptırmaz, hem şefkatlidir, hem de size müşterisi gibi değil hastası gibi davranır.
sema etiz sayharman diye bir doktor var ssk'da da çalışıyo ama ben muayenehanesine gidiyorum. Çok iyi ilgiileniyo ben tavsiye ederim. Annemin kistlerine ameliyat dediler ama bu doktor ilaçla geçirdi şimdi bir tane bile yok. Biz memnunuz tavsiye ederiz. Muayene ücreti 70lira muayenehaneside Ümraniye-Sondurak'ta Ana çocuk sağlığı merkezinin hemen yanında...Allah acil şifalar versin inşallah.