• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hafif parfüm önerisi :)

xLegend5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
5
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :)) Ben 2 yıldır parfüm olarak DKNY be delicious yeşil elma kullanıyorum. Çok fresh ve güzel bir kokusu var, bir türlü bırakamıyorum. Bir kaç ay önce de babam bana Calvin Klein'dan In2u almış. Onu da çok beğendim, o da hafif ve güzel bir parfüm. Birazcık bunlara benzeyen; fresh ve hafif ama daha kışlık parfümler önerir misiniz bana? :) Şekerli parfüm pek sevmem. Bir de açık parfüm sevmiyorum; çünkü herkeste bulunuyor, o yüzden o klasik ve herkeste olan açık parfümlerden söylemezseniz sevinirim :)

ben yaklaşık 10 yıldır paco rabanne ultravıolet kullanıyorum cok farklı bi koku asla vazgecemiyorum üstüne parfüm tanımıyorum mutlaka denemelisin yıkansan bile üstünde kalıyor

deneyeyim tamam :) araştırdım internetten herkes çok beğeniyormuş, bakalım ben beğenecek miyim :))) başka öneri yok muuu?

ıssey miyake deneyebilrsin canm bence oda hafif bende senin gibi dkny kullanıodm ondan sonra lıght blue ve ıssey miyake aldm sonbaharda ilkbaharda noa kullanıorm kış için bende kararsızım :Delimde candy war ama :):)

koklamadım daha önce onları en kısa zamanda gidip önerileri deneyeceğim :) bir bakıma da içim el vermiyor parfümümü bırakmaya ama... :)

Back