Hafif kanlı akıntı, acil yardım!

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
hanımlar akşam tuvalete gittiğimde çamaşırımda hafif kahverengilik gördüm.. akıntı sorunum vardı bu aralar, ama mantar falan değil yani.. bende olur bazen. akıntının içinde az az kan var.. takıntı yaptım sık sık sildiğimde devam ettiğini gördüm. ne olabilir? adetime daha çok var... karnımda da acaip bi şişkinlik var anlamadım..

Canım idrarinda yanma falan var mi idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi eğer yoksa da aklıma gebelik geliyor yerleşen kanaması falan olabilir mi korunuyor musun :26:

Canım idrarinda yanma falan var mi idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi eğer yoksa da aklıma gebelik geliyor yerleşen kanaması falan olabilir mi korunuyor musun :26:

ya gebe olmam imkansız gibi bişey.. vajinimusla uğraşıyorum. fakat arada bir kaçak olduysa falan diye dün test yaptım korkumdan, negatif. bugün biraz daha iyiyim kanda artık yok gibi.. yine de bi idrar tahlili yaptırıcam sistit falanmı diye..

Gebelik yoksa ya idrar yolları enfeksiyonu yada bibrekte taş olabilir gibi geliyor bi dr git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…