semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 6 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #1 Hafif iki gündür çok az kanamam biraz kahverengi ama çok az oldu adetim 3-4 gün var acaba hamile miyim?
Hafif iki gündür çok az kanamam biraz kahverengi ama çok az oldu adetim 3-4 gün var acaba hamile miyim?
glitterpowder Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2022 1.535 2.829 63 8 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #2 semirra87 .!.: Hafif iki gündür çok az kanamam biraz kahverengi ama çok az oldu adetim 3-4 gün var acaba hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması da regl yakını tarihlerde oluyor ama, regl öncesi kanama da olabilir, test yaptınız mı?
semirra87 .!.: Hafif iki gündür çok az kanamam biraz kahverengi ama çok az oldu adetim 3-4 gün var acaba hamile miyim? Genişletmek için tıkla... Yerleşme kanaması da regl yakını tarihlerde oluyor ama, regl öncesi kanama da olabilir, test yaptınız mı?
semirra87 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 553 183 53 9 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi semirra87 #3 glitterpowder .!.: Yerleşme kanaması da regl yakını tarihlerde oluyor ama, regl öncesi kanama da olabilir, test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... henuz birsey çıkması günümü bekliyorum
glitterpowder .!.: Yerleşme kanaması da regl yakını tarihlerde oluyor ama, regl öncesi kanama da olabilir, test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... henuz birsey çıkması günümü bekliyorum