Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bennnn. İlk gun eve gelir gelmez pembemsi bir kan geldi akintiyla beraber 2 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim. O kan gelmesinin sebebi rahme koyduklari katedral mi ne ondan . Korkulacak bisey yok bol bol ayaklarini yukari dik altina yastik koy :)
Bennnn. İlk gun eve gelir gelmez pembemsi bir kan geldi akintiyla beraber 2 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim. O kan gelmesinin sebebi rahme koyduklari katedral mi ne ondan . Korkulacak bisey yok bol bol ayaklarini yukari dik altina yastik koy :)