Çocuk Hastalıkları Hafif fenilalanin

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mevanevaasel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
7
0
30
Merhabalar
Benim 2.kızım 3 aylık 1.topuk kanı temiz çıkarken 2.ci topuk kanında pku şüphesinden dolayı metebolizmaya gittik ve 1.ayında kan talilinde 3.4 çıktı doktorumuz hafif fenilalanin diyetsiz kontrollü takip dedi 2.ayımızda 3.7 çıktı aynı şekilde diyetsiz kontrollü takip devam edecek önemli olan 6 nın üstüne çıkmaması dedi dünde 3.ay takibine gittik Rabbime bin şükür 1.7 çıktı bu sefer hocası düşüş iyi bu sefer 2 ay sonra gelin dalgalanmalara bakacam 6 nın üzerine çıkmadıkça sıkıntı yok dedi ben tekrardan 3 lerde beklerken çok şükür düşmesine mutlu olduk bu kadar düşüşten sonra tekrar yükselme olasılığı var mı yada bu süreçde doktorum hafif diye diyet önermiyor hafif olanların dikkat ettiği birşey var mı daha düşürmek yada yükselmemesi için kendi içinizde yapmamız gereken birşey var mı yani kendi çabımızda önlem almak için yapılması gereken birşey var mı bilgi verirmisiniz doktorumuz takipi aksatmayın istediğiniz gibi besleyin dedi ama anneyim bir yerden kendimce önlem almak istiyorum

X