Bebek Beslenmesi hafif bebek ararabsı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Arakdaşlar bugünlerde hafif ve güvenli bir bebek arabası arayışındayım.Bizde chicco trio for me var.Çok güzel bir araba ama çok ağır belim kopuyor.Hafif çok rahat taşıyabileceğim araba önerileriniz var mı?

bende katlanabilen ve hafif bebek arabası arayışındayım dün carrefour indirim kataloğunun gördüm ve bir araba çok hoşuma gitti baya güzeldi markası yazmıodu ama tek elle katlabilme özelliği tam yatabilme gibi özellikrlier vardı hafif gibi görnüo bence baya güzeldi hemde 139 lira yarın satışa sunulacakmış bence bir bak yarın alırsam fotolarını eklerim canım

bende gecen hafta aldım carfurdan 200 mılyon 3 tekerleki ınanılmazzzz guzel ve hafıf tek dugmeyle tek ell katlanıyo..bak derim tek 3 tekerleklı buydu zaten

Ben çok araştırdım. Sonunda "BABY 2 GO PROTON" modelini aldım. Çok da memnun kaldım. Araştırmalarım sonucu pier cardin enigma, chicco liteway ya da multiway ve bu araba arasında kalmıştım. Mağazadaki görevli pier cardin'in bildiğimiz pier cardin olmadığını sadece isim hakkını satın alan bir Türk firması olduğunu ve kalitesinin düşük olduğunu söyledi. Ayrıca içi çok dar, biraz büyüyünce bebek sığmaz gibi geldi bana.

MULTıWAY çok güzel ama çok ağır. LıTEWAY'in hafifliği fena değil ama çift taraflı değil ve ön koruması yok.

BABY 2 GO 4'e katlanıyor, bagajda çok az yer tutuyor, gayet haif (6 kg) çift taraflı, rüzgar koruması çok iyi. Dezavantajlarını da söyleyim bütün çift taraflı arabalarda olduğu gibi bebeğin yüzü size dönükken biraz tekere ayağınız çarpıyor. Bir de sepeti biraz dar. Ancak bu fiyat sınıfında mutlaka birtakım eksiklikler oluyor. 1000 TL'ye çıkarsanız daha iyi modeller var tabii. 230 TL'ye aldım bu arada.

Chicco Ct 0 6 Puset = 5,2 kilo
Jane unique= 5 kilo
baston şeklinde katlanıyorlar fakat 6 aydan sonra kullanılıyor chicco nun fşiyat daha ucuz janr 250 civarı, chicco 150 civarı.

bizim arabanın bagajı küçük o yüzden arabadada taşımak için bir arayış yaptık we hepsiburada com dan aldık..comfy marka..çok lüks özellikli birşey olmasını istemedik.önemli olan çocuğu kucakta taşımamak:1rolleyes: 90 tl ye almıştık..bu kadara bebek arabası olur mu dandiktir almasak mı derken aldık..doğduğundan beri kullanıyoruz..we çok hafif görenler keşke bizde böle alsydık diyorlar.18 kg ye kadar taşıyor..

hıı bu arada baston tarzı değil..yağmurluk-rüzgarlığı yok ayrıca aldık..

biz aldığımzda yeni üründü indirimliydi şimdi baktım temin edilememektedir diyor ama piyasada vardır mutlaka..yorumları okuyun bence

ewet tabi ki marka ve fiyat önemli değil bazı şeylerde..kalitenin nerde olacağı belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…