• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafif,akılda kalıcı bir parfüm öneriniz var mı?

BAL88

fashion design*
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
113
1
46
İzmir
kızlar :(
yıllardan beri beni ifade eden,tenime uyum sağlayan bi parfüm bulamadım :(
tam kokusu çok içime siniyor,ama hiçbir kalıcılığı olmuyor kimse dymuyor kokusunu ben dahil
ya tenime uyum sağlamıyor,
ya da ağır bi koku olduğunu farkediyorum sonradan...

şöyle kokusu kalıcı ve akılda kalan,baharat,tütsü vb tarzı değil de çicekli şekerli ama 'ralph lauren' kadar da şeker kokmayan,cezbedici,ve hafif bir parfüm var mı bildiğiniz?
yardımcı olursanız çok sevinirim:asigim:

ben cevap vereyimopuyorumnanaktan xo'nun romantic, mystic ve pearl diye üç çeşidi var. bu üçünü çok beğeniyolar yengem kullanıyodu pearlı bi ara. hem hafif hem kalıcıydı kokusu. privaci de beğeniliyor. hem bunalrın fiyatları da uygun. bence bi bak. hoşuna gidebilir içlerinden biri. başka aklıma gelirse yazarım yinekaydirigubbakcemile5

cnm çarşıya gidergitmez bakıcam kokusuna bayramdan önce aliim istiyorum. xo hep görüodum parfümeride ama kokusuna bakmak hiç aklıma gelmemişti
tşk ederim:asigim:

ısrarla dior addict 2 ve lanvin rumeur u denemeni tavsiye ederim...birde quicksilver love

pur blanca olabilir avondan,ben bright crystal versace`nin de severim(bunlar denediklerimden)yoksa tavsiye edemem bir parfum rafda baska kokabilir tenimizde biraz farkli kokabilir bazen

yeni bir koku çıkmış hemen gidip baktım çok beğendim.beyaz şeftali ve bergamot ağırlıklı bir koku.ismi givency play bunu deneyebilirsin.

kesinlikle MİCHAEL KORS tek geçerim süper bir parfüm hemde sokakta herkesde rastlayamayacağın bir parfüm. birde TOM FORD- black orchıd buda çok güzel bir koku kalıcı baharatlı ama derler ya ten uyumu bu koku benım tenıme gıtmedı mesela ama çok güzel bir koku.

treselle kadar kalıcı ve cezbedici bir koku keşfetmedim daha, tavsiye ederim.

treselle kadar kalıcı ve cezbedici bir koku keşfetmedim daha, tavsiye ederim.

treselle neyin parfümü canım ? merak ettim deneyeceğim çıktığımda. çünkü bende parfümler sanki çok kalıcı olmuyor gibi geliyor. belki bu kalıcı olabilir .

bayanssulusmile hypnotic poison kesinliklee mutlaka denemelisinnbayanssulusmile

Son düzenleme:
canım ben ne zaman parfüm kullansam 100 kişi sorar. sana bir kıyak yapayım bir parfüm ismi söylim:smiley-cool:. sevil parfümeriye bak orda bulursun. resimde ekliyorum parfümün adı alien.

Eklentiler

• $alien.jpg
    $alien.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 84
avon-celebre
chanel chance
miracle
versace-rej jeans

bence deneyın bunları :) alkisalkisalkis

kızlar :(
yıllardan beri beni ifade eden,tenime uyum sağlayan bi parfüm bulamadım :(
tam kokusu çok içime siniyor,ama hiçbir kalıcılığı olmuyor kimse dymuyor kokusunu ben dahil
ya tenime uyum sağlamıyor,
ya da ağır bi koku olduğunu farkediyorum sonradan...

şöyle kokusu kalıcı ve akılda kalan,baharat,tütsü vb tarzı değil de çicekli şekerli ama 'ralph lauren' kadar da şeker kokmayan,cezbedici,ve hafif bir parfüm var mı bildiğiniz?
yardımcı olursanız çok sevinirim:asigim:

candy kullanıyorum ben.. şekerli sakız gibi kokusu var:)

Jadore ve Dior Poison Girl tavsiye ederim en azından bir kokusuna bak beğenirsen kullanırsın. ( tabi ki fiyatlar uçuktur ancak dolum parfüm deneyebilirsiniz.

Back