Saç Rengi ve Saç Boyama Hadise'nin saçı için..

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Saçlarım şu an platin bu rengi istiyordum açık küllü sarı boyadım, 2 gün önce yaptım . Ne renk boyasam böyle olur ? Hangi marka hangi boya kullanmalıyım karar veremedim ya

ben bu renge boyatmıştım bi defa aynı bu renkti saçlarım işte tam renk rengin adı altın sarısı herkeste çok beğenmişti bi kaç yıl önceydi...

Son düzenleme:
canım ben onun saç rengini küllü açık sarı diye duydum netten seninki nasıl oldu peki hani soğuk sarı diyolarya o renk küllü aşık sarıymışş

canım ben onun saç rengini küllü açık sarı diye duydum netten seninki nasıl oldu peki hani soğuk sarı diyolarya o renk küllü aşık sarıymışş

ben hadisenin saç renginin adını bilmiyorum da işte şuan resme bakınca anladım yani
benim saçımın rengi 2-3 yıl önce böyleydi ordan biliyorum bilemem belki onun ki başkadır sisim olarak ama benimki aynı ton ve görünümdeydi ve boyattığım renk altın rengiydi yani

o renk güzelde bende bal rengi merakı var bende netten o rengi araştırıyorum ama bi renk gördüm burada bulunan arkadaşımız beren88 benimde arkadaşım onun saç rengine bitttim......bi bakın isterseniz şahane bi renk...

Canım altın rengi kuaförde mi boyattın ? Bana numara lazım kuaför fobim var :2: Gidemiyorum evde yapmam lazım . Tam olarak ne renktir acaba :18:

Ben göremedim canım

canım hiç sorma bende baktım kaldırmiş hatta msj attım ama benim msj sayım 100 olmadığı içi msj atamıyormuşum cok güzeldi numarasınıda yazmıştı.....

canım biraz önce baktı profiline gir yazdığım cevaplarda var ama sana söyleyim koleston 8 numara açık kumralla newa color 10 numara platini kariştırmışş eyer msj sayı yeterli ise msj at ona resmini tekrar koysun yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…