• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hadisenin saç rengi (yorum yazmayan giremez :)

sewengirl

Kuru Boya
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
759
0
96
İstanbul
bu rengi hangi markanın hangi rengiyle yada renkleriyle elde ederim kızlar
altına röfle yapmak gerekir mi? saçlarım buarada bakırın akmış hali gibi çok açıkda değil koyuda
özellikle marka belirtirseniz sevinirim
1275.jpg

:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
sac rengi guselmii bakırlık war içinde ama ne renk bilmıorum :) hadisede bi deişik cıkmıs sempatiksalakcinni

açık kahve saçıma palette kahve köpüğü ile boyadım sonuc aynı:)

kızlar palette kahve köpüğü kutuda güzel duruyorda koyu olur diye korkuyorum
zaten saçıma ilk üstlere hafif röfle yapıp öle boyayacağım ama koyu olmaz dimi, bal köpüğğüylemi karıştırsam yoksa
birde palette ile lorealin amonyaksız casting serisi arasında kaldım :(

arkadaşlar hadisenin bu saç rengine ve saçlarına bayılıyorum. saçlarım koyu kızıl. palerttenin yoğun saç açıcısı ile açsam ve üzerine palette kahve köpüğü boyasam sizce bu rengi elde edebilirmiyim. ayrıca saçlarım ince telli ve yıpranmış durumda daha da yıpranırmı. kestirecek saçta kalmadı kısacık. ne olur yardım edinn.

kızlar palette kahve köpüğü kutuda güzel duruyorda koyu olur diye korkuyorum
zaten saçıma ilk üstlere hafif röfle yapıp öle boyayacağım ama koyu olmaz dimi, bal köpüğğüylemi karıştırsam yoksa
birde palette ile lorealin amonyaksız casting serisi arasında kaldım :(

cnm bal köpüğü kahve köpüğünden daha koyu duruyor kayınvalidem boyamıştı ikisinede. zor açtı bal köpüğünü

kafamçokkarıştı
AY HERKES FARKLI SÖYLÜYO
şu bal köpüğüyle kahve köpüğünü pek anlamadım zaten açık semin yapıp kahve köpüğü yapsak nasıl renk çıkar acaba?

açık kahve saçıma palette kahve köpüğü ile boyadım sonuc aynı:)

tatlim gercekten mi hadisenin sac rengini yakaladin? bende yarin yada pazar halletmeyi dusunuyorum bu arada bal kopugu sacta nasil durur? benimde sacim 1/2tarcin bakir ve 2 kutu findik kabugunun akmis hali acik kahve gibi :)))
noolur cewap yazin bana aynisi olacaksa boyayacam mezuniyet varda.... ancak oturur renk bide biseylerle karistirdin mi hic?yoksza direk mi surdun sacina o kahve kopugunu?

tatlim gercekten mi hadisenin sac rengini yakaladin? bende yarin yada pazar halletmeyi dusunuyorum bu arada bal kopugu sacta nasil durur? benimde sacim 1/2tarcin bakir ve 2 kutu findik kabugunun akmis hali acik kahve gibi :)))
noolur cewap yazin bana aynisi olacaksa boyayacam mezuniyet varda.... ancak oturur renk bide biseylerle karistirdin mi hic?yoksza direk mi surdun sacina o kahve kopugunu?
Slm.6 ay önce arkadaş boyattı.bakır kızılın içine sarı sıkarsan aynı renk çıkıyor.tonun rengini açık istersen sarıyı koyu istersen bakır kızılını fazlalaştırhihoyyyt

Slm.6 ay önce arkadaş boyattı.bakır kızılın içine sarı sıkarsan aynı renk çıkıyor.tonun rengini açık istersen sarıyı koyu istersen bakır kızılını fazlalaştırhihoyyyt

canım en yakın senin fikrin geldi hakketen bakır kızılın tonları gibi sositososito
ama hadisenin kuaförü mat altın açık kumral demiş bu renge :jeyyar: yanıltmacamı yoksa
peki kahve köpüğü bakır gibi tonlardada kızıllık varmı?
çünkü sıkılınca üzerine röfle attırmak gibi niyetim var kızıl bakır yapınca bu dediğimi yapabilirmiyim?
yok kahve köpüğü bakırda da var zaten kızıl, derseniz bakır kızılda karar kılacam lütfen birde bu boyutunu düşünüyorum yardım edin yarın boyayacağım

arkadaşlar hadisenin bu saç rengine ve saçlarına bayılıyorum. saçlarım koyu kızıl. palerttenin yoğun saç açıcısı ile açsam ve üzerine palette kahve köpüğü boyasam sizce bu rengi elde edebilirmiyim. ayrıca saçlarım ince telli ve yıpranmış durumda daha da yıpranırmı. kestirecek saçta kalmadı kısacık. ne olur yardım edinn.

koyu kızıl saçlarımı palettenin açıcısıyla açıp kahve köpüğüne boyamıştım ilk boyamada turuncumsu bir renk oluyor ve açıcıyla açıldığı için renk gitgide açılıyor ikinci boyamada renk oturmuştu buna yakın bir renk olmuştu ama ilk boyamada açıcı olduğu için açık bir turunculuk olacaktır(:

kızlar tamam karar verdim bakır kızıl ile loreal in
sarı karıştırmak istiyorum
ama sarı ne marka ve numara olmalı?
birde altına röfle yaptırayımmı
hadi yaaaa yardım

Back