Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadise Türkiye'ye geldiğinde 50 kiloymuş şimdi 65 olmuş.Sebep ise suşi merakıymış(kalorisi yüksekmiş)
Birde magazin programında görmüştüm arkadaşlarıyla mantıcı da buluşmuş.gece 3'te
hadiseyi zayıfkende hiç güzel bulmuyordum ben zaten
fakat çok sempatik konuşmalar tavırlar
şişman da olsa çok şeker geliyor bana
güzel yada sexi değil ayrı bir hava
Dis gorunusun onemli oldugu bir sektorde calisiyor ve de ayrica, zaten, o kadar kilolanmak saglikli degil. Siska olsun demiyorum ama hic olmazsa 7-8 kilo versin ya.
bence hadısenın bır tarzı yok hadıse sadece ozentı ve beyonce cakmasıdır ki bunun orneklerı kıyafetten makyaja sac seklınden rengıne dans fıgurunden hareketlerıne kadar ama gelgorkı hıc profosyonel durmuyor resmen ben ozentıyım dıe boruyor kadın bırde seksı gorunucem dıe kendını parcalıyo:)) gulesım gelıor bazen onu ızlerken brde o ses turkıyede sımarık hallerıde 18 lık cıtır edalarından sarkılarında da sesınden cok aahhh oohhh lu gıbı sesler duymanız mumkun:) ayrıca turk kızı olarak genelde yabancı sarkılar soylemesınede karsıyım turksen turkce sarkılar yap ah lı ohluu sarkıları bırakk sen beyoncenın tırnagı olammazsın kendını bosuna urasma hadıse:)))