Hadise'nin İnanılmaz Kilo Alışı

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
fiziği gayet düzgün zayıf bir kız olan eski hadise şimdi şişman kelimesini hakediyor o bacaklar nasıl kilo almış öyle şaşırdım:15:

Ahhhh ahhhhh bir zamanlar bende inceciktim.Şimdi hadise gibiyim.
Arkadaşlar falan Hadise kilolu diyoo ben yok canım ne kilolusu balık etli hatun deyip kendimi avutuyorum:9:

klasik türk şarkıcısı. ilk çıktığındaki büyülü havasını, yırtık dondan fırlar gibi her yerde görünerek elleriyle bozdu.

Son düzenleme:
ya be sesine çok şaşırdım.Aman Allah'ım o nasıl bir canlı performans..berbat:18:o güzel ses vokallersiz bir hiçç..ayrıca o ses Türkiyedeki ilginç elemeleri ve müthiş diye adlandırığı sesler..onlara ne demeli..

Aynen aynen... Türkiye'de 15 kilo almış,65 kiloymuş.O bacaklarla mini giymek büyük cesaret...

Son düzenleyen: Moderatör:
su yilbasi konserinde bende baktimta bayagi bi etli butlu yani bide giydigi elbise ne oyle hic olmamis:19::19:

evet ya çok ilo aldı ama bence beyonce ye benzemeye çalışıyo oda balıketli bacaklar falan çok kalınya bence taklid ediyo beyonceyi:52:

Kızcağızın eline yüzüne bakılıyo Allahtan kilo aldıda eline yüzüne kan geldi.Zayıf hali daha çirkindi bence.

Bende şu an ki hali daha güzel, eskiden neydi be kılçık gibi xD
BEYONCE hareketleri mevcuttur kendisinde buna katılıyorum, hadise fanı sayılırım.. ama kendini geliştiriyor, diğer sanatçılarımız gibi sönük kalmıyor, kafayı kullanıyor bence ;))

Ne memleket havası suyu ne başka bir şey kızlar.. O kadar ucuz bir taklitle "Beyonce"ye benzemeye çalışıyor ki.. Sinirlenip sövsem mi, gülüp kanalı mı değiştirsem inanın bilemiyorum yani bu kadar olabilir.. Beyonce' yi bilen, sahne performansları, vahşi hareketler, saçları, giyinişi, bacaklarının ve poposunun güzelliği, bakışları mimikleri gözleri dudakları.. Yani kadın (BEYONCE) tam anlamıyla dünya capında bir idol(başta benim !) ve her zaman taklitleri cıkmıstı ama hic bu kadar ucuzunu görmemiştim acıkcası..

Gözleri cok komik cekik gibi kalıyo Beyonce makyajını yapıcam diye, Beyoncenin hareketleri hızlı hızlı ve sexy dans ederken cünkü kadının iriliği yağdan değil Allah vergisi olarak siyah, yaratılmadan gelen çift kaslı doğmuş olmaktan kaynaklı, yani bacakları bi sağa bi sola attırdığında bıngıl bıngıl oynamıyor diri duruyor.

Yazık.. En başta ses, bakışlar, güzellik geçtim duygu ve ruh olması lazım, biri sahneye çıktığında dişi aslana dönüşüp esiyor, gürlüyor, coşuyor gözlerini bi saniye alamaıyorsun, biriyse öğretmeninin dans figürü öğrettiği 23 nisan çocukları gibi öyle dönücez, böyle dönücez diye hareketleri hesaplamaktan yavaşlıktan insnaın icini bayıyor.

Ha bir de.. Burası Türkiye canım sen onun gibi kırmızı jartiyerle sahneye cıkmazsın, çırılçıplak vücudunun üzerine sadece saçaklı bir ceket atarak albüm kapağı yapamazsın onun icine siyah sütyen ve dizde şort giyersin ancak.

Birkaç örnek vereyim mesela canlarım, bu ucuz taklitten, napmış da benzemeye çalısıyor diyenlere:

$96254-cakma-beyonce.jpg$beyonce-run-the-world-video.jpg$news_17052011114145.jpg

Son düzenleme:
İlk çıktığı zamanı hatırlatmak icin bir resim, ne yaptığını göstermek icin bir diğer resim, kimse benzemeye calıstığını göstermek icin bir resim ve Beyonce nin kırmızı jartiyerli m uhteşem sweet dreams performansından bir görüntü..

$hadise_yakala.jpg$hadise5.jpg$Curly-Lace-Wig-Style.jpg$article-1225617-071A822B000005DC-43_634x459.jpg

Şu da iki canlı performans video örneği Beyoncé' den.. Bakalım aradaki ses, görüntü, dans, coşku, duygu benzerliğini değil "FARKI" görebilecek misiniz siz de .. :34:

Who Run The World Billboard: (Video'nun başında ailesi ve arkadasları onun hakkında hatıra gibi konusmalar yapmıslar 3:00 ' dan baslatabilirsiniz performansa direk geciş için)

[video=youtube;oNg9mTiFDq8]http://www.youtube.com/watch?v=oNg9mTiFDq8[/video]

Bu da bahsettiğim kırmızı jartiyerli performansı Sweet Dreams:

[video=youtube;3p52BCdL-gg]http://www.youtube.com/watch?v=3p52BCdL-gg[/video]

Neden bu kadar abartılıyor bılemıyorum ılk cıktıgı andan ıtıbaren ne ses n goruntu nede samımıyet yok bana göre..
Kendı ulkesınde ve Dunya piyasasında yer bulamamış : Turkıyede de ancak orasını burasını açarak ( bızım ınsanımızın meraklı olmasından kaynaklanan ) kendıne yer yapmaya çalışan bırı bana göre..

$seksi-hadise.jpg

Hele şu ödül töreninde ki sakil sakil hareketler aman Allahım :27:

$1505201114340612.jpg

fazlasıyla beyonce taklidi var hadisede bence o halinden kurtulsa daha iyi olacak beyonce gibi olamıyor

Back