HaDiSe...

show tvde bir konser vermişti tum anneler için bu ingilizce şarkı :D falan demişti annemde biz türkçeyı ögrendık ingilizce kaldı demişti :27:

Ben sevıyorum vede begenıyorum bu hatunu.Bizim milletımız bırı basarılı oldunmu onu hemen aşağı cekmek ıcın acımasızca elestırır.Bu kızada aynısını yaptılar.Mını elbıse gıyınce afedersınız adı bıseylere cıktı ama yabancı bırı bu ulkeye gelıp kendını teshır etse sempatık ayy canım olur.Avrupada cok begenılıyor.Ki beğenılmıyecek bır kızda değil en azından cırkın demeyın barı göz var nızam var.

çok çirkin

beyonce özentisi ayrıca da.... $hadise_makyajsiz.jpg$hadise_makyajsiz_3.jpg$Hadisenin-Makyajsız-Hali-01.jpg

Ayrıca bunun aşağı çekmekle ilgisi yok. Hadise bir şarkıcı ama neyazıkki sesi hiç güzel değil. Bir Hande Yener veya Demet Akalın olamaz hiç birzaman.

ses olarak nasıl cırkın ya gayet guzel bır sesı var canlı soyledı kac defa.hande yener zaten olamaz ama baskalarıyla kıyaslamıyor o kendını.gulsenede lady gaga özentısı dıyorlar.bırıne benzemeye gör onun ozentısı oluverıyosun bırden.bu kızı begenmeyebılırsınız ama ıtıcı gorunucek hıcbırsey yapmadı su ana kadar.sevmemek ayrı sesını fızıgını begenmemek ayrı.bızım kızlar bu kızı sevmıyolar bır kere bastan bı onyargı var.avrupada tanındı daha ne olucak.

onu itici yapan sey ikili oynamasi. belcikada bi dergiye ben belcikaliyim cocuklarimida belcikada dogurucam diyipte türkiyeye gelip türk dergisine ben türküm burasi benim vatanim demesi bana fazlasiyla itici geliyo.iki yüzlü bi insan. hadiseyi yakindan görmüs biri olarakta güzel olmadigini söyleyebilirim hic bi albenisi yok.dikkat cekmiyo.bunun avrupali kizlara karsi bi saldiri olarak algilanmasi sacma bende almanyada dogdum büyüdüm hala burda yasiyorum.kisacasi avrupali olmasiyla gelen bi iticilik degil bu.tamamiyle karakteriyle alakali

[video=youtube;VgZdf4aRj4M]http://www.youtube.com/watch?v=VgZdf4aRj4M&feature=related[/video]

onu itici yapan sey ikili oynamasi. belcikada bi dergiye ben belcikaliyim cocuklarimida belcikada dogurucam diyipte türkiyeye gelip türk dergisine ben türküm burasi benim vatanim demesi bana fazlasiyla itici geliyo.iki yüzlü bi insan. hadiseyi yakindan görmüs biri olarakta güzel olmadigini söyleyebilirim hic bi albenisi yok.dikkat cekmiyo.bunun avrupali kizlara karsi bi saldiri olarak algilanmasi sacma bende almanyada dogdum büyüdüm hala burda yasiyorum.kisacasi avrupali olmasiyla gelen bi iticilik degil bu.tamamiyle karakteriyle alakali

o video montaj cıktı.ben flamanım demiş güya hıc zannetmıyorum.Oyle olsa oranın erevızyonuna hayır deyıp bızı temsıl etmek ıstemezdı.Oda bu acıklamayı yaptı zaten.Ki belcıkada Türk kızı oldugum ıcın dıkkat cekıyorum dıye vurguladı kac tgane roportajında.bende yakından gordum ve cok begendım.Boyuda denıldıgı gıbı hıcbısekılde kısa değil.

video montaj degil cnm acik acik dedi bunu röportajda ben belcikaliyim ve cocuklarimi burda dogurucam diye üstüne basa basa, vergisinide oraya veriyor zaten.sonra türkiyeye gelip ben türk kiziyim vatanim burasi felan fistan, milleti salak yerine koyuyor. saygisizlik bu.güzelligine gelince zevk meselesi diyorum bence makyajli makyajsiz hic bi albenisi olmayan biri, yapmacik geliyo hal ve hareketi

benim ailem orada yasıyor benim ailem nerde yasıyorsa vatanım orasıdır demis..simdi baktım bende :31:..vergi konusunda da vergi numaram var gidip baksınlar diyor aslında boyle yalan haberler cıkadabilir

her zaman derim, kadının güzelinden erkekler değil kadınlar anlar. onlar nerede havalı, biraz da avrupai bi hatun görsünler 'abi ilik gibi kadın' der çarpılırlar. televizyonda gözüken herkes pek kıymata biner nedense. halbuki sokakta shakira ile aynı totoya sahip birini görseler 'bu ne yahu, aşure kazanı gibi.' derler. olay 'bizden çıkınca aşağıya çekiyoruz' meselesi değil. boyu da mesele etmiyoruz, ne yani kylie minogue çok mu uzun? hayır değil ama hatun taş gibi. sorun şu ki bugün türkiye'nin herhangi bir sokağından geçen her 10 kadından 7'sı hadise gibi ve hatta üstüdür. sorun pazarlama stratejileridir. belsiz, kütük bacaklı, dümdüz bir hatunu alıp 'bakın artık bu kadına seksi diyeceksiniz, biz bütün arkadaşlar aramızda toplandık; bu kadını seksi yapmaya karar verdik' denmesidir. sorun türk insanının 'avrupa'da kabul görmüş sanatçımız var' kompleksinin kullanılıp röportajlarda 'belçika çok güzel, türkiye çok rererö' denmesidir. çirkindir bunu yapan insan. hem içten hem de dıştan yüzüne bakılmaz haldedir.

tuğba büyüküstün, hande subaşı, berrak tüzünataç, tuğçe kazaz gibileri varken bu hatuna güzel demek ayıptır ayıp.

Son düzenleme:
bır ara hadıse sever oldugum ıcın cok iyi arastırmıstım montaj cıktı onlar internettede yalan oldugu cıktı.sevmeyen sevmez ama bosuna yapmadıgı bsy ıcın suclanması hos değil bence

son klibi tam bi felaket!!

ben olsam o fizikle,o bacaklarla giymezdim o özenti kıyafetleri

olmamış.. beyonce değilsin işte sana yakışmıyor,eğreti duruyor:19::19:

niye ısrar ediyosun bu kadar benzemeye çalışmakta.. hele o el kol hareketleri felan çok komik:27::27::27::27::1:

Aşk Kaç Beden Giyer ve Mesajımı Almıştır O klibinde giydiği şortlar babaannemin donlarına benziyor.
Moda dedikleri buysa kalsın.
Hadise'yi ilk çıktığı zamanlarda beğeniyordum ama sonradan ne oldum delisi biri oldu.
Ve inanılmaz soğudum.
Yıllardır Türkiye'de olmasına rağmen hala Türkçe'yi doğru dürüst konuşamıyor.
Şarkılarında belli olmuyor ama röportajlarında kaç kez denk geldim.
Baldır, bacak göstere göstere buralara geldi, sanatçı diyebiliceğim biri değil.

aynen...

ayarı kaçmış et parçaları görmekten sıkıldım.açıklığın da dekoltenin de bi güzel ve asil olanı var bide böylesi var.

mesela funda arar da kliplerinde açıktır ama çok hoş durur ya da sıla mesela.. veya gökselin son klibi

..

örnek olarak söyledim

Back