cottonheart Zeynebin annesi Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 750 14 118 40 İstanbul 10 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemli7 #41 gizemli7 .!.: su ankı halim Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Genişletmek için tıkla... canım bu sarı saç rengini nasıl elde ettin hangi numaralarla yazarmısın ben orielle açtım biraz turuncu bir sarı oldu üsütne 10/1 boyucam birdahaki ay birde diplerin turuncu olmuyormu ilk boyadığında
gizemli7 .!.: su ankı halim Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Genişletmek için tıkla... canım bu sarı saç rengini nasıl elde ettin hangi numaralarla yazarmısın ben orielle açtım biraz turuncu bir sarı oldu üsütne 10/1 boyucam birdahaki ay birde diplerin turuncu olmuyormu ilk boyadığında
cottonheart Zeynebin annesi Kayıtlı Üye 5 Ekim 2009 750 14 118 40 İstanbul 10 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gizemli7 #42 roşum sende meark etmişsin benim gibi bende görünce sarı rengi atladım hemen 9 ve 7.7 ise üçüncü renk ne
roşum sende meark etmişsin benim gibi bende görünce sarı rengi atladım hemen 9 ve 7.7 ise üçüncü renk ne