Saç Rengi ve Saç Boyama Hadise Saç rengimi Elegan Kahve yapacağım

canım şuanki rengini nasıl elde ettini sorabilirmiyim hangi renkleri karıştırdın yani?

kızlar koleston elegan kahve ye boyadım ıstgm gıbı oldu
3 tup aldım benım saclarım yogun anca yettı sımdı gelıyor resım

çok güzel olmuş..
bişey sorcaktım ben konumuzla alakalı değil ama saçınızı düzleştiriyormusunuz?
ve düzleştiricinizin markasını öğrenebilirmiyim?

çok güzel olmuş güle güle kullan...

şimdiye kadar kestane şekeri , koyu kumral ,elegan kahve ve bronz kahveye boyadım saçlarımı ama hala tek bi renkte karar kılamıyorum... dolunay soysertin saç rengini bulabilsem sadece ona boyıcam ama o rengin adını bilmiorum :1no2:

http://i30.tinypic.com/r25ld5.jpg işte şu renk...

7 77 ısıltılı kahve ıkı tane 9 0 sarı BOYAMIŞSINIZ YA ÖNCEKı SAÇINIZI.MARKASI NEDıR ACABA.

kolestonmuş canım..benim saçımda dore kahve var şuan..açık kumral bi renk yani..3 tüp elegan kahve bende de bu renk çıkarmı acaba..çok beğendim rengini şuanki,hiç turuncumsuluk yok..denemeye değer gerçekten

canım sen saçlarını boyadın mı?

tesekkurler kızlar
begenmenıze sevındım
tamamen dogal oldu tam bır acık kumral
ama ben yıne sıkıldım
sımdı tekrar ılk koydugunm resme boyucam o daha guzeldı
yıne koyarım yenı resmımı .)

cnm bayıldım ilk rengine,kolestonun 3 farklı rengini karıştırdım demişsin,
o renkleri numaralarıyla birlikte sölersen sevinirim,
tşkler şimdidenopuyorumnanaktan

elegan kahve çok koyu bır renk, koleston da zaten hep koyu çıkarıyor bence bu resımde flaş patlamış açık çıkmış gibime gelıyor emınım daha koyudur
benım saçım da boyatmadan oncekı halıne benzıyo bende bir iki ton koyulaştırmak ıstıyorum ama ben küllü renkler sevıyorum küllü sarı açık küllü kumral gibi...
pınar altuğ un saçını çok beğendım açıkçası ben bır kere boyatmıştım renge 6,1 demişti kuaför aynı bu renkti ne kadar doğru bılemem....

bencede ilk sacın güzelmiş.ayrıca pınar altuğ magazin programında bu resimmdeki sacının cikolata khve oldugunu sölemişti bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…