Hadii hayırlısı olsun dua edip beklemekten başka ne yapılabilir kii

emlytknr

Hayattaki tek doğrum sizsiniz...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
3.406
194
39
merhaba
4 düşükten sonra tüp bebk tedavisine karar verdik eşimle. smyrna art de tedaviye başladım. hayırlısıyla. bana doğum kontrol hapı ve vitamin verdiler. eylül 25 de iğnelere başlayacağım. hormon testlerim ve histeroskopi sonuçlarım güzel çıktı. ben de kromozom anomalisi var bunun için tüp bebk de pgt yapılacak. devlet bana yardımcı olmuyo. aşılama deneiş ve başarız olmam veya tüplerimden birinin tıkalı olması gerekiyormuş ee tıkalı değil ama olmuyo işte neyse kendi imkanlarımla savaşmaya karar verdim burada da başımdan geçen herşeyi anlatacağım insan böyle şeyleri herkesle paylaşamıyo bu site beni rahatlatıyo. hep birlikte sorunlarımızı paylaşarak burada rahatlayabiliriz birbirimizden çok şey öğreneceğimize eminim. hadi bakalım bu ay tedavi olacaklar arasından en çabuk mutlu haberi kim verecek. hepimiz için şimdiden çook heyecanlıyım. allah gönlümüze göre versin. Aminnn...:nazar:

canım hayırlısı olur inşallah neden düşük oldugu belli degilmi bende bi kez düşük yaşadım benim tüpler kapalıydı tüp bebek oldu onuda ALLAHIM aldı 7 haftalıkken

merhaba
4 düşükten sonra tüp bebk tedavisine karar verdik eşimle. smyrna art de tedaviye başladım. hayırlısıyla. bana doğum kontrol hapı ve vitamin verdiler. eylül 25 de iğnelere başlayacağım. hormon testlerim ve histeroskopi sonuçlarım güzel çıktı. ben de kromozom anomalisi var bunun için tüp bebk de pgt yapılacak. devlet bana yardımcı olmuyo. aşılama deneiş ve başarız olmam veya tüplerimden birinin tıkalı olması gerekiyormuş ee tıkalı değil ama olmuyo işte neyse kendi imkanlarımla savaşmaya karar verdim burada da başımdan geçen herşeyi anlatacağım insan böyle şeyleri herkesle paylaşamıyo bu site beni rahatlatıyo. hep birlikte sorunlarımızı paylaşarak burada rahatlayabiliriz birbirimizden çok şey öğreneceğimize eminim. hadi bakalım bu ay tedavi olacaklar arasından en çabuk mutlu haberi kim verecek. hepimiz için şimdiden çook heyecanlıyım. allah gönlümüze göre versin. Aminnn...:nazar:

AMİN inşallah canım ALLAHIM gönlüne göre versin

canım hayırlısı olur inşallah neden düşük oldugu belli degilmi bende bi kez düşük yaşadım benim tüpler kapalıydı tüp bebek oldu onuda allahim aldı 7 haftalıkken

canim düşüğünün olmasina çok üzüldüm ben 4 kez yaşadiğim için iyi bilir her seferinde bi umut neyse... Ben de kromozom anomalisi var onun için düşük olduğu söylendi. Senin tüp bebek te ki kaybinin neden olduğunu söylediler. Tüplerin tikali olmasi düşük nedeni mi? Anlamadim sorun neydi canim..?

allah en kısa zamanda bebeğini sana bağışlasın canım. bende symrna da tedavi oldum 3 aşılama ve daha sonrasında tüp bebek tedavisi 2. denemede hamile kaldım.Bana çözüm oldu bu merkez inşallah seninde öyledir.

canım çok sevindim hamile kalmana. inşallah bana da iyi gelir.
peki senin nasıldı yani tedavi ne kadar sürdü. kafama takıldı da yani bana d.kontrol hapı verdiler ama onlar bitmeden ben regl olmadan iğnelere başlayacaklarını söylediler. senin sorunun neydi canım? dr un funda hanım mıydı?

Aynı protoklol canım bende aynı şekilde ginera doğum kontrol hapı ve vitamin ile başladım ve 20. gün lucrin iğnelerim başladı 22 gün gonal fler derken 12 günlük yaklaşık ki bu senin yumurtalarının durumuna göre değişir iğne tedavisinin sonunda yumurtalar toplandı ve 3. günü tranferim yapıldı. Dr um funda hanımdı. Ben funda hanımla iyi bi diyalog kurabildim hatta cuma günü bile şeker yüklemesi tahlilim için gittiğimde akrabamı görmüş gibi sevindim sarıldım. Bizde problem eşimde ileri hareketli sperm sayısı azdı ve benimde fsh değerim yüksekti çok sayıda yumurta oluşumu sağlanamıyordu. 1 denemede 6 yumurta oluştu 2 tanesi döllenebildi ikinci denemede 3 yumurta oluştu 3 üde döllendi ve transfer edildi ve ikiz bebek bekliyorum allah seninde yüzünü güldürsün.

senin adına çok sevindim inan bana inşallah benim için de herşey yolunda gider. bekleyip göreceğim çok heyecanlıyım ben şimdiden bi de tarnsferden sonra tahlile kadar nasıl beklerim ya da hangi durumda olurum bilmiyorum. benim için önemli olan ilk 3 ay ama düşüklerim olduğu için içimde hep onun korkusu var. kaybetmek çok kötü bunu tekrar yaşamak beni aşırı korkutuyor.
ama inan bana içim biraz daha rahat inşallah benim de ikizlerim olur aminnnn....

X