- 12 Temmuz 2006
- 1.807
- 29
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kronick .!.:evet arkadaşlar güzel yoruımlar geliyor valla.....bu sandalyeyi satıyorsunuz şu anda ...ikna edin beni hadi..hikayesini duymak istiyorum...
parasıylan diilmi kardeşim....alacam iştee....muhahahahhahahhqhahahaaKrdi .!.:Krocum ben bu sandalyeyi tasarlarken, ceylanın duruşundan etkilendim. Ceylanın duruşunu, kaplanın deseni ile birleştirdim. Çok uğraştım gece gündüz emek verdim hem duruşu güzel ve zarif olsun hem de otururken poponuz kendini pamuklar içinde rahat hissetsin diye. Ama bu kadar uğraştan sonra satmıyom kardeşiiiiim zorla mı
Arkadaşım lafı azımdan almış:smile:bhülya .!.:Ben daha çok bir ceylana benzettim...
Kesinlikle bir ceylanın duruşuna benziyo ne dersiniz
bu sandalye sizin zeratefinizi ön plana çıkarırken rahatınız için tasarlanmış bi sandalye olup estetik görünüşü ile ne kadar seçici ve kendine özgü tarzı olan bir kişilik olduğunuzu etrafa ispat için güzel bi teşhirdir.almanızı tavsiye ederim. inanın farklı bi görüş acısına sahip olduğunuz imajı herkesi etkilemenize yardımcı olacaktır.
laugh: Almassan sorarım sana)