Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkege benzettim![]()
Dr 20 dak baktı göstermedi merakla bekliyorum bendeErkege benzettim![]()
Hayırlısı olsun gonlunuzden gecen olsun insAllahDr 20 dak baktı göstermedi merakla bekliyorum bende
Çok tesekkür ederim sağlıklı olsun Allah olmayanlara da nasip etsinHayırlısı olsun gonlunuzden gecen olsun insAllah
Aminn insAllah cumlemizeÇok tesekkür ederim sağlıklı olsun Allah olmayanlara da nasip etsin
Kız geliyorErkege benzettim![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Gözün aydın senin deKız geliyor![]()
Tesekkür ederim darısı olmayanların basınaHadi bakalım hayırlısı olsun. Gözün aydın senin de![]()
MasAllah sağlıkla kucagina alirsin insAllah cnmKız geliyor![]()
Aminnnnn darısı senin basınaTam kız gibi dicektim hayırlı olsun darısı başıma inşallah bende bir kız Bebek usg su koyarım Rabbim yazdıysa
Çoğunlukla erkek dediler bende öyle hissediyordum ama kızmısTeyze demeseydin iyiydi.
Erkek diyordumki kızmış:)
Hayırlısı canım evlat hepsi güzelAminnnnn darısı senin basınaben hislerimde yanılmışım
Aynen hepsi güzel babamız 3 kızın arasında kalacakHayırlısı canım evlat hepsi güzel
Aaaa üçüncü kız mı buAynen hepsi güzel babamız 3 kızın arasında kalacak![]()
Yok 2. Biri 8 yasında Bi tane ben digeride Allah nasip ederse 5 ay sonra bizimleAaaa üçüncü kız mı bu