Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

ben böyle kurtuldum. Üstelik kilo da almadım. Stres de yaşamadım. Özlemiyorum da sigarayı.

ALLEN CARR- SıGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU. Tüm D & R larda var.

7 TL fiyatıda.

selamlar arkadaşlar. 12 yıllık bağımlıyım bende. bugün sigarayı daha kaç yaşına kadar içeçeğim diye kendime sordum. lightlife'ın yazdıklarını da okuyunca kendime bir çekidüzen vermem gerektiği kanaatine vardım. Kesin bırakma kararı vermemiş olmama rağmen, sırf yazdıklarınızın verdiği gazla 4 saattir sigara içmiyorum.
Bu arada bu sitede yazar olarak yeniyim ama sürekli takipçisiydim. Kozmetik, spor aleti, ürün, ilaç... kararsız kaldığım her konuda sizlerin fikirlerinden çok yardım aldım. Hepinize sevgiler.

banucum hoşgeldin ..umarım bu senin için bir başlangıç olur...
hoşgeldin aramıza...:1hug:

rouge içten karşılaman için teşekkürler. Sizleri izlemeye devam edeceğim
bu arada olurda sigaraya karşı bir taarruzum olursa hayırlı haberlerimi alırsınız yerimseniben

e hadi bakalım. Özellikle destek isteyen hanımlar lütfen mesaj atın bana olmazsa size kitap göndereyim. O kitapla 8 milyondan fazla kişi sigarayı bıraktı!
biliyorum o kitabı.. okumadım ama çok duydum k.kda. desteğin için teşekürler canım.

canım ne dir bu kitab ...adı nedir...alalım da okuyup şu illetten kurtulalım süprizzzzz

canımcım burda topici de var hatta.. zararlı alışkanlıklar kısmında "bir kitap okudum hayatım değişti'ydi sanırım ismi.. çok kişi övüyor bu kitabı..

kendini nezaman hazır hissedersen bekleriz canım.. inşallah çabuk bişekilde hazırlarsın kendini lakin zaman bizim alehimizde işliyor akannehir bakmışsın 20 senelik içicisin.
kafamçokkarıştı
o illeti bırakıp mis gibi kokmakmı opuyorumnanaktan
yoksa devam demekmi :sinifsinif:
bekliyoruz canımcım yerimseniben

Son düzenleme:

ne mutlu bana o kitabın yazarı ile çalışıyorum ve hergün birçok sigara içicisini kurtarıyorum!

selam kızlaarr.. bugün 6. günüm :) buarada sakız çiğneyemiyorum ağzım yara oldu.. daha çok teteiklemesin diye sakız çiğnemiyorum..

kıssssssklava:ben sana manevi olarak desteğim yaaa...
gergün yokluom seni....içmedin dimi....:asigim:

sağolasın ama burda kendimi yanlız hissetmeye başladım. kendikendime konuşuyom işte :kedi: içmedim çok şükür.. bazen çok arıyorum kokusunu içime çekesim geliyo opuyorumnanaktan bazende kokusu iğrenç geliyo :sinifsinif:
bugün 1 haftam bitti :)
bana katılsaydınız hem bu bağımlılığa son vermek için kendinize 1 şans vermiş olacaktınız hemde kumbarada paranız birikmiş olacaktı.. ama geç kalmış değilsiniz bence o şansı verin kendinize..
bu arada kumbaramda param sanırım 24 tl oldu :) 1 hafta sonra ikiye katlıcak.. bu paranın bir kısmı ile koçtaştan kurutulmuş güzel kokan bitkiler varya onlardan almayı düşünüyorum.. eşime yılbaşı çekilişinde küçük bi sandık çıkmış ahşap.. onun içine koyucam bu bitkileri evim miss koksun diye opuyorumnanaktan
buarada eşimde azalttı sigarayı evin içinde içemiyor zaten.. mecburen az içiyor.. soğuk havada balkonda sigarada pek cazip değil yani :lepi:

mesajı yazdıktan 3 saat sonra sigaraya başladım aman Allahım o nasıl bi pişmanlık duygusudr ama aynı zaman da inanılmaz zevkli..amaaaaaaaaan gene yapamadım yaw..ama lightlife sen var ya süpersin canım benim bravo sana ya..

teşekkür ederim keşke biraz daha sabredebilseydin ilerisi senin için daha kolay olacaktı. Ama olsun tecrube edinmiş oldun bir dahaki denemende daha bilinçli olucaksın.. iç iç iç diye dürten şeytana hayır içsem ne olacak en başa döneceğim içtiğim zamanlarıda biliyorum diyeceksin.
Sen kendine o şansı verdin bu bile senin için güzel bişey. Bu şansı kendine vermeyenler düşünsün buyrunnnnnnnnn
bu arada ben bugün 3 aylık sigara param kadar alışveriş yaptım :))) bırakmadan önce yani geçen haftalarda çanta almıştım zaten ama bugün baya alışveriş yaptım.. Altınyıldız'dan pantolon ceket takım aldım, fuşya rengi manto aldım oradan eşimle dışarıda yemeye gittik :)))
250 tl harcadım çantada 45 tl toplam 295 tl.. aylık sigara parası 105 tl.. 3 aylık parayı peşinen harcadım.. ben başka bişey alamayacakmıyım yanii.. :kedi: bu arada alışkanlık olmuş kıyafetleri denerken içimden şunu geçirdim " ayy çok güzel oldu şimdi dışarı çıkınca bi sigara içeriz yorgunluğumuz geçer" :smiley-cool: alışkanlık olmuş napayım :roflol: :tomato: ama çabuk geldim kendime.. darısı başınıza kızlarrr... ben işin zor kısmını geçtim.. umarım sıkıntılı zamanımda sarılmam o illete..
azönce eşim sigara içt odada. benden müsaade istedi bende izin verdim. sigarası kül tablasında iken içeri gitti.. unutkanlıkla 1 fırt çekicektim ziyan olmasın ben içeyim düşüncesi ile sırnaşık şey amaaa...içmediiim.. canım da istemiyo ayrıca..

İnan en az kendim kadar senin içinde mutlu oldum canım sakın pes etme, benimde sadece sinirlendiğim zaman aklıma geliyor ama çabuk geçiyor. sen genede buraya yazmaya devam et canım,

şu sigara ne illet bişeymişki 13. günümde bile aklıma gelebiliyo ve canım hala isteyebiliyo :bbo: birde şunu farkettim nekadar çok şeyin ardından sigara içiyomuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…