Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

azönce canım çookk sigara istedi bende bastım gofreti bastım gofreti :))))) ve hala yiyorum.. koca paket gofreti bitirdim.. miğdem bulanıyoo.. ben bu gidişle kesin alıcam kilo yedim ayvayı

azönce canım çookk sigara istedi bende bastım gofreti bastım gofreti :))))) ve hala yiyorum.. koca paket gofreti bitirdim.. miğdem bulanıyoo.. ben bu gidişle kesin alıcam kilo yedim ayvayı

aman hanımlar duman ve yemek birbirinden farklı şeyler. Profesyonel bir yöntemin proje yönetmeniyim. Önerim Allen Carr- Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabını alın ve okuyun. olmazsa gelin seminere alalım sizi.

kilo almayacaksınız emin olun. alsam ben alırdım. 8 yıl içtim ve bıraktım hala 50 kiloyum:)

yönteme dair sorunuz olursa cevaplarım...

Sevgiler,

ınşaallah bırakacağım ben de, kararlıyım ve ilk kez bırakmayı deneyeceğim, Allah yardımcımız olsun.

hadi hazırla kendini bırak.. sigarayı bırakmak için onun seni bırakmasını bekleme.. buarada dilimin her iki tarafında alt kısmında beyazlık var ve acıyo acaba ağız kanserimiyim diye tırsıyoruuuuumm.. akşam buna takmıştım kafayı.. baya uyuyamadım bunu düşünürken.. :bbo:

bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim sigara içmedim... türk kahvesi ikram etti kahvatı sonrası yine içmedim o illeti.. akşama evde şarap vardı kırmızı şarap.. en sevdiğimden en kalitelisinden .... yanında o illetle dansına şahit olmadım....

en kederli en duygusal en anı dolu şarkılar çalıyorsada ben yine tek başıma eşlik etmekteyim bu şarkılara..

ne yalan söyleyim arkadaşlar bu akşam içtiğim şarabın tadı bambaşkaydı... tek kelime ile mükemmeldi.. alkol sigarasız olmazmışşş.. kim demişşş.. bence olmadığı kadar mükemmeldi :içelim: hadi katılın bana inanınki tüm duygularımızı paylaşarak kazanan biz olacağız..
bu arada " ah sensiz" şarkısını dinliyorum.. süper bir parça ama ilk defa o lanet olmadan dinliyorum.. ama dinlenebiliyormuş bunu öğrendim..
herşey o illetsizde yapılabiliyormuş
alkol,arkadaş gezmeleri,duygusal şarkılar,kahve... sanki hepsi bi boş bi yanlız kaldılar ama olsun zamanla alışırlar :teselli:

ah be ahhh şimdide yarim yarim adlı parça çalıyo :içelim:
diyardan diyara sor beni yarim yarim
sen kalem ol bende kağıt
yaz beni yarim yarim....

4.günüm bitti.. ama ne yalan söyliyim bugünüm dün ve ondan önceki günlere nazaran daha rahat geçti. sigara aklıma nadiren geldiysede nikotin krizim hiç olmadı :)

kızlar günaydın :)
bugün 5.günüm :)))
günden güne işim daha da kolaylaşıyor on suz bir hayat kuruyorum kendime :)

offf ben de 1 saat önce içtim son sigara mı..mayıs gibi bebek istiyorum bunun içinde şimdiden bırakıyorum sigarayı ,temizlensin vücudum ,bebişimi tertemiz bekleyeyim demi ama...

kendime hiç güvenmiyorum yawwwww

offfffffffff şimdi sigara içiyor olsam bukadar kısa sürede canım istemezdi ama şimdi bıraktım dedim ya canım nasıl çekiyor , offff offff neyse ki evde yok..biz eşimle beraber bırakmaya karar verdik ama ben ona hiiiiiiiiiiiiç mi hiç güvenmiyorum..eminim alacak sigara almadıysa da iiş çıkışı alır mutlaka..aslında bi taraftan da istiyorum ne yalan söyleyeyim o alsa da ben de içsem diye şimdi o almadan ben başlayamam da..
offf ne saçmaladım ya..BEN SıGARAYI BI-RAK-TIM....

önemli olan kendine inanman.. benimde eşim içiyor o içtikçe ben, ben içtikçe o içiyodu... mecburen ben bırakıcam dedim ve çıktım yola.. ben biraz alışayım ona da bıraktırıcam ama ilk önce ben normal strandartlarda bi devam edeyim :) eşimle aynı anda bırakalım dersen çook beklersin :umursamaz: biz nezaman birlikte bırakmak istediysek birlikte yaktık tekrar sigaralarımızı :sinifsinif:

e hadi bakalım. Özellikle destek isteyen hanımlar lütfen mesaj atın bana olmazsa size kitap göndereyim. O kitapla 8 milyondan fazla kişi sigarayı bıraktı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…