slmm...bende bırakmak istiyorum ama yapamıyorum offfffffffffffffffffff çıldırcam valla :1no2:
Merhaba Arkadaşlar 13.senedir bende bu lanet sıgarayı içiyorum..:sinifsinif: ve en az günde 30 adet sigara içiyorum :sinifsinif: defalarca bırakmak istedim..fakat başaramadım..en fazla 5 saat :gitme: irademden çok utandığım.kendimle çok çatıştığım dönemlerim oldu..eşimle söz verdik birbirimize eşim sehate çıkıyor bu gün...ve ikimizde yarın sigara içmiyor olucaz...ağlasamda sızlasamda krizede girsem bu lanetten kurtulmak istiyorum artık bıktıııııııımm:sinifsinif:
Sigarayı Bırakan Arkadaşlarımıda Yürekten Kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kızlar benim başdönmelerim bitmiyor hiçbeyine oksijen gittiği için oluyormuş bide öksürük var bitmedi gitti,bugün çok kötü bir kriz yaşadım...ne zaman biticek ? okuyorum herkez bu krizleri 1 haftada atlatmış benim hala geçmedi... üzgünüm
lightlife çok teşekkür canım farkediyorum değişimleri ama artık bitmek bilmeyen istek yoruldum canım yaa
geçicek canım sakın pes etme. başladığın noktaya sakın dönme. Bak bende seninle aynı çaba içindeyim.. bende ne zaman bitecek diyorum.. ne iğrenç bişeymiş bu illet yaa.. hala ve hala beynimizden silinmiyo..
geçenlerde komşumuz geldi kahve yaptım oda kahve yaparken yanımda durdu 1 sigara yaktı içti.. kokusu okadar hoş geldiki anlatamam ama içmeyi düşünmedim hiç. :umursamaz: kokusu süperdi :) içtikten sonra küllük gibi bi kokusu vardı komşumun o ayrı tabi :)
ya sizi tebrik ediyorum bırakanlar bende bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum birtürlü eşimde içiyor iradeli biriyimdir ama iş sigaraya gelince irade off.acaba bende bırakabilirmiyim birtane oğlum var 3 yaşında kötü bir annemiyim diyorum kendi kendime yanında içmesemde kokuyorum çünkü öpüyor beni falan kötü oluyorum ama yine bırakamıyorum tabi birkere yeltendim 2. günü 1 tane içtim derken tekrar başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?