Hadi Sigarayı bırakalım ve parasını biriktirelim diyenler buraya

merhaba kızlar ben bu bölümü yeni keşfettim :)keşke daha önceden görseydim daha kolay olurdu benim için herşey ama genede geç değil, bugün şu saat itibari ile 21 gün olucak 21 gündür temizim kızlar:):)

vaaarr :) tebrik ederim asyaz. kendin için çok güzel bir karar verdin.Bu kararın ne kadar güzel bir karar olduğunu ileride yaşadığın güzel değişimlerle farkedeceksin. :) bu arada burda birisi olsun yada olmasın gelip buraya duygularını istediğin gibi gönlünce yazabilirsin. Bunun sana çok faydası olacak emin ol :)

Merhaba Arkadaşlar 13.senedir bende bu lanet sıgarayı içiyorum..:sinifsinif: ve en az günde 30 adet sigara içiyorum :sinifsinif: defalarca bırakmak istedim..fakat başaramadım..en fazla 5 saat :gitme: irademden çok utandığım.kendimle çok çatıştığım dönemlerim oldu..eşimle söz verdik birbirimize eşim sehate çıkıyor bu gün...ve ikimizde yarın sigara içmiyor olucaz...ağlasamda sızlasamda krizede girsem bu lanetten kurtulmak istiyorum artık bıktıııııııımm:sinifsinif:

Sigarayı Bırakan Arkadaşlarımıda Yürekten Kutluyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tebrik ederim arkadaşım. Bizde eşimle bırkatım ama ben 1 ay öncesinden bıraktım. Ben irade yöntemi ile eşim ise allen carr'ın kitabını okuyarak bıraktı. Ben bırakırken ağladım sızladım strese girdim :gitme: o ise bırakmış benim ruhum bile duymadı o derece rahat bıraktı. Böylece sinir stres yaparak birbirimizi öldürmemiş olduk :) oda irade yöntemi ile bıraksaydı evde katliam çıkabilirdi :) sizede tavsiye ederim.

kızlar benim başdönmelerim bitmiyor hiç beyine oksijen gittiği için oluyormuş bide öksürük var bitmedi gitti,bugün çok kötü bir kriz yaşadım...ne zaman biticek ? okuyorum herkez bu krizleri 1 haftada atlatmış benim hala geçmedi...üzgünüm

lightlife çok teşekkür canım farkediyorum değişimleri ama artık bitmek bilmeyen istek yoruldum canım yaa

sigara içtiğim için kendimden nefret ediyorum. hiç kimsenin hiçbirşeyini kıskanmam ama sigara içmeyenleri kıskanıyorum. geçen gün bakkala sigara almaya gittim. eşime ve bana aldım tam 10.75 lira verdim. ayda 322,5 lira yapıyor. aylardır oğlumun yatağını değiştereceğim. ama para yok diye alamıyorum. perde değiştiricem para yok. ama bu zıkkıma veriyorum. allahım be bu kadar idaresizmiyim bu dumana yeniliyorum. cildim güzel olsun diye cilt bakım ürünlerine para veriyorum. traji-komik diye buna denir. hem bozmaya para ver hem düzeltmeye. işyerinde şu zıkkımı içmek için ne rzillikler çekiyorum. yakışıyor mu bana. yakışmıyor ama esiri olmuşum bir kere. bırakmayı çok istiyorum. ama cesaret edemiyorum. korkuyorum.
nasıl yapıcam bilmiyorum.

sld allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolunu oku canım burda bi çok kişi bu kitabı okuyarak bıraktı yada o yolda.Kolay gelsin canım.

Allen Carr kitabı ile çok rahat bırakacağınızdan eminim. Ancak tümsöylediklerini uygulamak gerekiyor. Unutmayın Allen carr zamanında günde 5 paket içip her yolu denemiş sonunda da kendi yöntemini kendisi bulmuştur. Tüm D&R larda var kitaplar.

Hepinizin 09 şubat dünya sigarayı boykot gününde sigarasız bir hayata kavuşması dileği ile,

Sevgiler,

ahahahaa.. 1 haftadaki krizler hergün heran yaşanan krizlerdi sonraki krizler ara ara gelmeye devam ediyo canım ya.. yanlız değilsin.. benide ara ara şeytan dürtüyo yani.. en basiti dün çok dürttü :) önemli olan bu dürtmeleri umursamamak.. nereye kadar? işte bunu bende bilmiyorum :uhm:

lightlife çok teşekkür canım farkediyorum değişimleri ama artık bitmek bilmeyen istek yoruldum canım yaa

geçicek canım sakın pes etme. başladığın noktaya sakın dönme. Bak bende seninle aynı çaba içindeyim.. bende ne zaman bitecek diyorum.. ne iğrenç bişeymiş bu illet yaa.. hala ve hala beynimizden silinmiyo..
geçenlerde komşumuz geldi kahve yaptım oda kahve yaparken yanımda durdu 1 sigara yaktı içti.. kokusu okadar hoş geldiki anlatamam ama içmeyi düşünmedim hiç. :umursamaz: kokusu süperdi :) içtikten sonra küllük gibi bi kokusu vardı komşumun o ayrı tabi :)

slm kızlar ben geldimmmmm ya kaç gündür çok yoğundum valla yazamadım bitürlü :hulya:
ben bırakalı tam 21 gün olmuş inanamadım inş. 21 ay olduğunda da burada yazıyor olurum.buişin tamamen iradeyle alakalı olduğunu bu 21 gün içinde anladım evde, işte heryerde yanımda siga içiyorlar ama ben canım istemiyor diyip reddediyorum ben bile kendime şaşırıyorum gerçekten bırakmayı istemişim kaydirigubbakcemile3 lightlife dediğine katılıyorum canım yanımda biri içtikten sonra onunla fazla oturamıyorum kültabağı gibi kokuyorlar kendimden iğrendim bendemi böyle kokuyordum diye, artık sabahları mis gibi parfüm kokularımla bayanssulusmile uyanıyorum bu duygu çok güzelmiş
Bu arada nispet yapmak gibi olmasında 20 günde 1,5 kilo almışım kaydirigubbakcemile2 bu kurtuluş bana yaradı

inşallah geçer hemen,bugün rahat bir gün yaşadım :)öksürük kesildi gibi başdönmeleri tam gaz devam ediyor,ahh ahhh ellerim kırılsaydı da hiç içmeseydim başlamasaydım.
canım bide benim çevremde kimse sigara içmiyor:)ailemde sadece ablam ve babam onlarda 1 gün içer 3 gün içmezler bağimlilik yok,erkek arkadaşım hiç içmemiş ,benim yanımda daha hiç içen olmadı hep içmeyen insanlar arasındayım çok güzel acaba içen birisiyle karşılaştığımda ne olucakeyvahedigeldismile senide kutluyorum canım gerçekten azimlisin bu arada gerçekten sigara içmiş bir insan da acayip mide bulandırıcı koku oluyor

ya sizi tebrik ediyorum bırakanlar bende bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum birtürlü eşimde içiyor iradeli biriyimdir ama iş sigaraya gelince irade off.acaba bende bırakabilirmiyim birtane oğlum var 3 yaşında kötü bir annemiyim diyorum kendi kendime yanında içmesemde kokuyorum çünkü öpüyor beni falan kötü oluyorum ama yine bırakamıyorum tabi birkere yeltendim 2. günü 1 tane içtim derken tekrar başladım

gul-çınar sende aramıza katıl hadi:):lepi: bende aynışeyi diyordum yapamam ama ballll gibide oluyor oluyor işte sonrası mutluluk miss gibi kokular ayy bu soğukta balkonlarda ne işimiz var dimi:umursamaz: bide çocuğun var ben sana şunu söylüyorum,bu sene sonu erkek ark.evlilik planlarımız var ve biz bebiş istiyoruz 1 sene beklesem yeter bebiş için şunu düşünüyorum kanımdan nikotinin temizlenmesi 1 seneyi buluyormuş bende ondan sonra pırıl pırıl bir bebiş yapayım,ama senin bebişin var neden var olan pırıl pırıl yavrucağı kirletiyorsun:1no2:biraz kendine gel sabırlı ol bak nasıl olucak hadiiiiiiiiiii bu okuduklarından sonra bir tane daha yakma sakınvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…