Saç Rengi ve Saç Boyama hadi röfleden küllüye dönelim , resimli

ben koyu renge fazla cesaret edemedim , tenim beyaz değil boz rengim var , koyu renk boğuyor bu renk iyi oldu ama. sağol inşallah sende istedigin renge ulaşabilirsin.bu arada evet haklısın ışıltılı oluyor güzel oluyor aralarda.

bitane boya var ikisi kutu 7,5 lira bir kutuda satıyolar yeni keşfettim marka vermiyim reklama girmesin.tavsiye ederim en son onla boyadım benim tenim beyaz .

bitane boya var ikisi kutu 7,5 lira bir kutuda satıyolar yeni keşfettim marka vermiyim reklama girmesin.tavsiye ederim en son onla boyadım benim tenim beyaz .

söyle canım ya marka fark etmiyor burda herkes birbirine yardımcı oluyor ben voila ile boyadım

seacolor diye bi marka var bir kutuda iki boya diyo 5.90 +1 lirayada oksidan alıyosun.benim saçım belime kadar 2 kutu ancak yetiyor:)

ilk defa duydum çünkü ben pek anlamam boyalardan Allaha emanet ama bakarım mutlaka , bende ilk boyamada 3 kutu kullanmıştım şimdi 2 yeter , sağol cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…