- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
- Konu Sahibi iki_yaprak
-
merhabalar aynı konudan bende muzdaribim.saçlarım komple pilatin sarısıydı bende üzerine kolestonun 7.0 kumrala boyadım sonuç yeşil saçlar oldu şimdi nasıl düzeltirim bilemiyorum bilen varsa yardım edebilirmi lütfen
merhabalar aynı konudan bende muzdaribim.saçlarım komple pilatin sarısıydı bende üzerine kolestonun 7.0 kumrala boyadım sonuç yeşil saçlar oldu şimdi nasıl düzeltirim bilemiyorum bilen varsa yardım edebilirmi lütfen
benim saç rengim boyadığın saç tutamınla aynı açık kumral sarı yansımalı istiyordum yeşil oldu yaaa4. kez yıkama ve saçım üzerindeki saç görüntüsü :) :) komik ama belli olsun diye yapıyorum :)
Eki Görüntüle 860576 Eki Görüntüle 860577 Eki Görüntüle 860578
tutmasa da benim gibi yapmak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye paylaşıyorum. ilk resim flaslı
yeşerme olmaması için küllü boyanıyormuş , bende küllü boyadım bu yüzden....sanki kızıl yansımaları olan bir renk oldu ve ben böyle olmasını istemiyordum
hadi kızlar bi fikir verin lütfen bu kızıllık yansımalar için ne yapsamboya alacam fikrinizi bekliyorum
Asıl küllüye boyanırsa yeşerir. Bu arada sen "Platin röfle" demişsin ama kusura bakma saçının zaten sarıyla yakından uzaktan alakası yok, artı röfle dediğin şey böyle sönük olamaz ve kesinlikle röfle değil sendeki. Sende yeşerme olmamasının sebebi saçlarındakinin röfle olmaması...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iyorum-kizlar-dersiniz-resimlerime-bakin.html canım bak bu saçımın ilk boyattığım hali , şimdı bu konuda gördüğün de saçlarımın üzerinden aylar geçmiş hali.
şimdi bu röfle değil de neydi benim saçıma röfle diye ilk yapılan? şimdi çoook uzamış ve uçlarında neredeyse sarı kalmış halini boyadım.ve benım korktuğum aşağıda kalan yerlerin yeşermesi idi ama istediğim renk de küllü bir renkti.
birde yeşerme olmaması için değil kızıllık olmaması için diyecekmişim yanlış olmuş ve sanırım bu yüzden sende öyle demişsin. kızıl yansıma istemiyordum bu yüzden küllü yapmak istedim . tabi benimki amatörce boyama ilk defa evde boyadım.
Evet kaynak gösterdiğin geçmişteki başlıkta saçında röfle var. Başlığın tarihi nisan ama senin de söylediğin gibi. Sen bir kez röfle yaptırmışsın ve zamanla saçın uzamış dolayısıyla röfle bayağı aşağılara inmiş ve röflelikten çıkmış. Şayet sen nisandan bu yana 3 ayda 1 röfle yenileseydin saçın kesinlikle yeşile dönerdi. Dolayısıyla güncel başlığındaki ilk fotoğraf röfle değil diyebiliriz. Bu durumda "Hadi röfleden küllüye dönelim" gibi bir başlık insanları yanlış yönlendirir. Senin yaptığın işlem röfleli bir saçta fiyaskoyla sonuçlanır.
Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama saç ciddi anlamda teferruatlı bir konu.
Saçını güle güle kullanmanı diliyorum.
yeşerme olmaması için küllü boyanıyormuş , bende küllü boyadım bu yüzden....sanki kızıl yansımaları olan bir renk oldu ve ben böyle olmasını istemiyordum
hadi kızlar bi fikir verin lütfen bu kızıllık yansımalar için ne yapsamboya alacam fikrinizi bekliyorum
çok koyu kumral değil ama.
sağol cnm boyadım
zaten bayağı kendi rengim vardı ya uzamıştı epey saçlarım , kapandı ama aktı bayagı da , ikinci boyayı istiyor . karmasık renklerden kurtuldum ya öyle yada böylebende sevdim kendimi herkes de sevdi :) Eki Görüntüle 931537 şimdi bu halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?