- 7 Kasım 2012
- 382
- 122
- 73
- Konu Sahibi iki_yaprak
Not : ben ettim sizz etmeyin. Röfle olmaktan uzaklaşmış saçlarım- aman aman siz denemeyin, başarılı olmadım. zaten bayağı kendi rengim gelmişti. uçlarda sarılar kalmıştı ben bi cesaret boyadım. ileri ki yorumları okursanız arkadaş destek olmuş ve benim yaptıgımın gerçek röfleli saçlara uygun olMAdıgını söylemiş.
yine soyleyeyim , röfleli arkadaşlar denemesin benim bayagı dip gelmişti. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.. ne neler yaptığımı resimlerle anlatayım , sizlerin de fikirlerini alayım.
umarım fotoğraflar çıkar
ilk resimler benim dip boyası fazlaca gelmiş olan saçlarım ;
bugün aldığım boyam ;
yine buradan rastlayıp bir arkadaştan aldığım fikir le saç kesimlerinden aldığım saçlarımı voila 7.01 küllü kumral ile boyadım;biri uçta kalan sarı kısım diğeri dipten çıkan kendi rengim
çıkan sonuçlar ; 1 yıkama ;
ikinci yıkama sonrası ;
buda üçüncü yıkama sonrası ; flassız
benim kendi saçım çok fazla uzadıgı için denemeye cesaret ettim , siz etmeyin.
yine soyleyeyim , röfleli arkadaşlar denemesin benim bayagı dip gelmişti. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.. ne neler yaptığımı resimlerle anlatayım , sizlerin de fikirlerini alayım.
umarım fotoğraflar çıkar
ilk resimler benim dip boyası fazlaca gelmiş olan saçlarım ;
bugün aldığım boyam ;
yine buradan rastlayıp bir arkadaştan aldığım fikir le saç kesimlerinden aldığım saçlarımı voila 7.01 küllü kumral ile boyadım;biri uçta kalan sarı kısım diğeri dipten çıkan kendi rengim
çıkan sonuçlar ; 1 yıkama ;
ikinci yıkama sonrası ;
buda üçüncü yıkama sonrası ; flassız
benim kendi saçım çok fazla uzadıgı için denemeye cesaret ettim , siz etmeyin.
Son düzenleme: