Saç Rengi ve Saç Boyama hadi röfleden küllüye dönelim , resimli

iki_yaprak

sabırla bekliyorum gelişini....
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
382
122
73
Not : ben ettim sizz etmeyin. Röfle olmaktan uzaklaşmış saçlarım- aman aman siz denemeyin, başarılı olmadım. zaten bayağı kendi rengim gelmişti. uçlarda sarılar kalmıştı ben bi cesaret boyadım. ileri ki yorumları okursanız arkadaş destek olmuş ve benim yaptıgımın gerçek röfleli saçlara uygun olMAdıgını söylemiş.

yine soyleyeyim , röfleli arkadaşlar denemesin benim bayagı dip gelmişti. kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.. ne neler yaptığımı resimlerle anlatayım , sizlerin de fikirlerini alayım.:14:

umarım fotoğraflar çıkar

ilk resimler benim dip boyası fazlaca gelmiş olan saçlarım ;

$röfleli kısım.jpg $tepeden flaslı.jpg $tepeden flaşsız.jpg

bugün aldığım boyam ;

$boya marka ve numarası.jpg

yine buradan rastlayıp bir arkadaştan aldığım fikir le saç kesimlerinden aldığım saçlarımı voila 7.01 küllü kumral ile boyadım;biri uçta kalan sarı kısım diğeri dipten çıkan kendi rengim
$boyama denemesi.jpg

çıkan sonuçlar ; 1 yıkama ;
$ilk yıkama sonraası.jpg

ikinci yıkama sonrası ;
$ikinci yıkama sonrası.jpg

buda üçüncü yıkama sonrası ; flassız
$üçüncü yıkama.jpg

benim kendi saçım çok fazla uzadıgı için denemeye cesaret ettim , siz etmeyin.

Son düzenleme:
4. kez yıkama ve saçım üzerindeki saç görüntüsü :) :) komik ama belli olsun diye yapıyorum :)

$14112013260.jpg $14112013263.jpg $14112013262.jpg

tutmasa da benim gibi yapmak isteyen arkadaşlara fikir olsun diye paylaşıyorum. ilk resim flaslı

merhabalar aynı konudan bende muzdaribim.saçlarım komple pilatin sarısıydı bende üzerine kolestonun 7.0 kumrala boyadım sonuç yeşil saçlar oldu şimdi nasıl düzeltirim bilemiyorum bilen varsa yardım edebilirmi lütfen :5:

merhabalar aynı konudan bende muzdaribim.saçlarım komple pilatin sarısıydı bende üzerine kolestonun 7.0 kumrala boyadım sonuç yeşil saçlar oldu şimdi nasıl düzeltirim bilemiyorum bilen varsa yardım edebilirmi lütfen :5:

yeşerme olmaması için küllü boyanıyormuş , bende küllü boyadım bu yüzden....sanki kızıl yansımaları olan bir renk oldu ve ben böyle olmasını istemiyordum :(

hadi kızlar bi fikir verin lütfen bu kızıllık yansımalar için ne yapsam :( boya alacam fikrinizi bekliyorum

Son düzenleme:

küllü renkler kesinlikle sarı saçı yeşertir kızlar.. ben de sarı saclarımın üzerine palette gözalııcı kahve boyadım. cok az bi yeşerme oldu. ama tonu cok güzel kesinlikle. ikinci boyamamı başka bi kumral tonuyla yapıcam.

crazyseker senin yeşilliği gidermen için dorelik içeren bi boyayla boyaman lazım cnm 7.3 mesela

sarı renkten 9.1 veya 8.1 gibi küllü renklere boyarsan yeşerme olur. hatta bazen grilik olur. bence kuaföre git yaptır. hatta bana kuaför bile renk tutmaz demişti.

yeşerme olmaması için küllü boyanıyormuş , bende küllü boyadım bu yüzden....sanki kızıl yansımaları olan bir renk oldu ve ben böyle olmasını istemiyordum :(

hadi kızlar bi fikir verin lütfen bu kızıllık yansımalar için ne yapsam :( boya alacam fikrinizi bekliyorum

Asıl küllüye boyanırsa yeşerir. Bu arada sen "Platin röfle" demişsin ama kusura bakma saçının zaten sarıyla yakından uzaktan alakası yok, artı röfle dediğin şey böyle sönük olamaz ve kesinlikle röfle değil sendeki. Sende yeşerme olmamasının sebebi saçlarındakinin röfle olmaması...

Asıl küllüye boyanırsa yeşerir. Bu arada sen "Platin röfle" demişsin ama kusura bakma saçının zaten sarıyla yakından uzaktan alakası yok, artı röfle dediğin şey böyle sönük olamaz ve kesinlikle röfle değil sendeki. Sende yeşerme olmamasının sebebi saçlarındakinin röfle olmaması...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iyorum-kizlar-dersiniz-resimlerime-bakin.html canım bak bu saçımın ilk boyattığım hali , şimdı bu konuda gördüğün de saçlarımın üzerinden aylar geçmiş hali.

şimdi bu röfle değil de neydi benim saçıma röfle diye ilk yapılan? şimdi çoook uzamış ve uçlarında neredeyse sarı kalmış halini boyadım.ve benım korktuğum aşağıda kalan yerlerin yeşermesi idi ama istediğim renk de küllü bir renkti.

birde yeşerme olmaması için değil kızıllık olmaması için diyecekmişim yanlış olmuş ve sanırım bu yüzden sende öyle demişsin. kızıl yansıma istemiyordum bu yüzden küllü yapmak istedim . tabi benimki amatörce boyama ilk defa evde boyadım.

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...iyorum-kizlar-dersiniz-resimlerime-bakin.html canım bak bu saçımın ilk boyattığım hali , şimdı bu konuda gördüğün de saçlarımın üzerinden aylar geçmiş hali.

şimdi bu röfle değil de neydi benim saçıma röfle diye ilk yapılan? şimdi çoook uzamış ve uçlarında neredeyse sarı kalmış halini boyadım.ve benım korktuğum aşağıda kalan yerlerin yeşermesi idi ama istediğim renk de küllü bir renkti.

birde yeşerme olmaması için değil kızıllık olmaması için diyecekmişim yanlış olmuş ve sanırım bu yüzden sende öyle demişsin. kızıl yansıma istemiyordum bu yüzden küllü yapmak istedim . tabi benimki amatörce boyama ilk defa evde boyadım.

Evet kaynak gösterdiğin geçmişteki başlıkta saçında röfle var. Başlığın tarihi nisan ama senin de söylediğin gibi. Sen bir kez röfle yaptırmışsın ve zamanla saçın uzamış dolayısıyla röfle bayağı aşağılara inmiş ve röflelikten çıkmış. Şayet sen nisandan bu yana 3 ayda 1 röfle yenileseydin saçın kesinlikle yeşile dönerdi. Dolayısıyla güncel başlığındaki ilk fotoğraf röfle değil diyebiliriz. Bu durumda "Hadi röfleden küllüye dönelim" gibi bir başlık insanları yanlış yönlendirir. Senin yaptığın işlem röfleli bir saçta fiyaskoyla sonuçlanır.

Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama saç ciddi anlamda teferruatlı bir konu.

Saçını güle güle kullanmanı diliyorum.

Evet kaynak gösterdiğin geçmişteki başlıkta saçında röfle var. Başlığın tarihi nisan ama senin de söylediğin gibi. Sen bir kez röfle yaptırmışsın ve zamanla saçın uzamış dolayısıyla röfle bayağı aşağılara inmiş ve röflelikten çıkmış. Şayet sen nisandan bu yana 3 ayda 1 röfle yenileseydin saçın kesinlikle yeşile dönerdi. Dolayısıyla güncel başlığındaki ilk fotoğraf röfle değil diyebiliriz. Bu durumda "Hadi röfleden küllüye dönelim" gibi bir başlık insanları yanlış yönlendirir. Senin yaptığın işlem röfleli bir saçta fiyaskoyla sonuçlanır.

Kötü niyetli olmadığını biliyorum ama saç ciddi anlamda teferruatlı bir konu.

Saçını güle güle kullanmanı diliyorum.

Teşekkürler. uçlarda hala devam eden bir röfle olduğu için - pek bir bilgim olmadığı için bu şekilde söylüyorum- o şekilde nitelendirdim.

tabiki kimseyi yanlış yOnlendirmek istemem.zaten orada başaramadım demiştim neyse. destegin için teşekkürler.

kumral tonlarda al.

oldu mu kapandı mı:)

zaten bayağı kendi rengim vardı ya uzamıştı epey saçlarım , kapandı ama aktı bayagı da , ikinci boyayı istiyor . karmasık renklerden kurtuldum ya öyle yada böyle :D bende sevdim kendimi herkes de sevdi :) $20140111_153807.jpg şimdi bu halde.

zaten bayağı kendi rengim vardı ya uzamıştı epey saçlarım , kapandı ama aktı bayagı da , ikinci boyayı istiyor . karmasık renklerden kurtuldum ya öyle yada böyle :D bende sevdim kendimi herkes de sevdi :) Eki Görüntüle 931537 şimdi bu halde.

ewet açık kumral olmuş kapanmış görünüyor.bendede röfle vardı biraz koyu renge boyamak lazım alttaki röfleler yıkadıkça çıkıyor ama güzel bi görüntü oluyor gölge gibi duruyo.rengin oturması için bi kaç kez boyamak şart aynı renge.

Back