• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi ne dUruyorsunuZ tıklayın...

kelebek__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
41
0
86
Ankara
bANAda kelebek ömürler bahşedilseydi keşke... yaşanmamış bir hayat ihtimalim olmazdı...Saymakla bitmeyen yıllar hep geç bırakıyor geç kalıyorum hep yarına,sert dokununca kırılıveren kanatlarım olsa benimde gözle görünen.iNcitmezdiniz o vakit... sorma gereği duymazdınız kırılganlıklarımın neler olduğunu her şey , göründüğü gibi , ne hoş değil mi? Hiç bir göz özü göremezmiş kim demiş palavra... verin bana bir kelebeklik yaşam görün özümü hiç zahmet harcamadan.Heyhat!!! begonyama konan !! peri!! versem sana kendimi, ne zaman sona erecek bilmediğim bir ömrü hayallerimi var olduklarımı.Varmısın , verirmisin Hadi ne duruyorsun .ben hazırım çabuk ol gün teslim olmadan karanlığa...

vallahi şu an ne yaptığımın farkında değilim sitenin işleyişini öğrenmeye çalışıyorum yazıyorum çiziyorum misali .Umarım yanlış bir şeyler yapmıyorumdur yapıyorsamda hata öğrenmenin en kolay yolu değilmi bir tebessümle bakın olsun bitsin...:)

sevgili kelebek,yazını defalarca okudum.kelebek kırılganlığında 3 gün yaşamaktansa bir çınar ağacı gibi uzun yıllar başım dik,sağlam ve yağmura,borana karşı durarak yaşamayı yeğlerim.elbet çınar ağacını incitmeye zarar vermeye çalışanlar olucaktır.ama güçlü duruşu sayesinde onlara meydan okuyup en az zararla ayakta kalmasını başaracaktır.sende öyle ol nolur,hiç yılmadan ve yaşamaktan korkmadan.

kelebeklerın omurlerı kac gun bılıyorsun sanırım.hayat herseye ragmen,tum cıkarcı ınsanlara ragmen,tum duygusuz ınsanlara ,yalanlara ragmen gusel.bence daha saglam durmakta fayda var.

yazı başkasına ait ise hayat bilgisi başlığının altında alıntı yazılar bölümüne,
sana ait ise yada yer bulamadığın yakıştıramadığın bütün yazıları hiçbirbaşlığa uymayan yazılar bölümüne koyabilirsin =))

kimse cevap vermiyor diye sıkılmıştım eyvah !!! ben şimdi nasıl cevap vereceğim her birine .Evet derin bir nefes ve bir kalemde cevap benim için yani henüz emekleyenler için uygun olr..öncelikle mertce için bu cümleler.teşekkür ederim haksız sın demek isterdim yazdıklarımın arkasında durabilmek adına ama haklısın hemde sonuna kadar .Ama bazen hayatın rutinine girmek istemezsin ya o bildiği yönde aksın ve sana bulaşmasın öyel bir dönemden geçiyorum sanırım Her şey gbi buda geçecek biliyorum teşekkürler çok incesin sevgiyle kal...:) sırada kim var , ah buldum ,iremsu tatlım sanırım çok vaktimiz var anlayacağımız umuyorum:) sarı papatya...haklısın olmasalar keşke ama hep varlar her bir yanımızı ayrık otları sardı sanki ama papatyalar var oldukça ŞANSIMIZ VAR GALİBA:) VE VE ilona ;yazı bana ait öyle bir beter böcek hallerinde kaleme alınmış bir çığlık olduğunu var say:) ama bundan sonra nerede yer alacakalarını öğrenmiş oldum başkalarına yardımcı olmak için elimize her zaman büyük fırsatlar geçmeyebilir ama küçük fırsatlar her gün cıkar .Teşekkür ederim:)SEVGİYLE KALINIZ....

alahım bütün yazdığım cavaplar boşa mı gitti yine mi hata yaptım yazdıkalrımı göremiyorum neyse belki siz görüyorsunuzdur inanın cevapladım:) SEVGİYLE KALIN...

Back