• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi mutfak dolaplarımızı değiştirelim ....

pufidik_doku

sadık üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
110
0
116
40
Ankara
http://img269.imageshack.us/img269/233/resim057x.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/3580/resim055z.jpg

DOLAPLARIMIN RENGİ SARIYDI VE BEN NEFRET EDİYORDUM.(1.RESİMDE SAĞ ÜST KÖŞEDEKİ HALİ)

Bİ GÜN AKLIMA GELDİ YAPIŞKANLI FOLYO SANIRIM İSMİ. KIRTASİYELERDE FALAN BULUNUYO.BİR ÇOK RENGİ VAR ÜSTELİK. ALIP YAPIŞTIRALIM DEDİM EŞİME .DENEMEK İÇİN KÜÇÜK Bİ PARÇA ALIP GELDİK EVE. DENEDİK VE SÜPER OLUYO BAKTIK 7-8 METRE ALDIK YAPMASI BAYA ZOR AMA DEYİYO.

TEMİZLİĞİ DE ÇOK KOLAY.AYRICA SIKILDIN MI AYNI RENKTEN AL FARKLI Bİ RENGİNİ DEĞİŞTİR YENİSİYLE :)) BENİM GİBİ DOLAPLARINI SEVMEYENLERİN UMARIM ÖNERİM İŞİNE YARAR..buyrunnnnnnnnn

EĞER DOLAPLARINIZ YENİYSE VE SEVMİYOSANIZ DÜNYA KADAR PARA VERİP YENİLEMEYE NE GEREK VAR DİMİ AMA:nazar:

süper olmuş ya ilk defa duydum bu folyo olayını fiyatı nedir peki ve kolaymı yapışkanlıysa çıkmazmı zamanla.güle güle kullan canım

çok güzel olmuş ellerine sağlık ben öğrenciliğimde ikinci el aldığım buzdolabını kaplamıştım çiçekliydi deseni hem temiz görünüyordu hemde sevimli .. bu malz .ile bir çok şey yapılabilir eskiyen mutfak masasının üstü gibi ( temizliği çok kolay örtü örtmeyede gerek kalmıyor.)buda denenmiştir :)
yatak odası dolaplarınızıda özellikle çocuk odaları için çok güzel hayvan desenli yapışkanlar var bütün yapı marketlerde bulabilrsiniz ilgilenen arkadaşlara duyrulur....

Bu güzel fikrinden ve uygulamandan dolayı seni kutlarım. Gayet güzel olmuş. Hem ucuz hem pratik. Güle güle kullan.

aslında ikisi de aynı ama birisi daha yakından gösteriyo elimde 2 resim vardı onları ekleyebildim. folyoyu sarı olan yerleri kapatmak için kullandım.dolabın içine yapıştırmadım.

ayrıca beğenmenize çok sevindim.işinize yarar umarım bu fikir. fiyatını sormuşsunuz metresi 1 ytl :)gayet ucuza geliyo.her yıl istediğiniz renge çevirebilirsiniz.ayrıca çıkıyo mu zamanla demişsin arkadaşım.kesinlikle çıkmıyo.sil sil kullan valla .izi falan da kalmıyo..2yıldır kullanıyorum ben.seneye de başka bi renk düşünüyorum.hatta oğlumun odasına da yapcam ama fıstık yeşili bulamıyorum. ayrıca bu folyo ile kutuları kaplayıp istediğiniz renge uydurabilirsiniz.eşime traş kutusu yapmıştım. :)

çok eskilerde mutfak dolapları genelde turuncu olurdu o zaman bizde öyle yaptırmıştık birkaçyıl sonra modası geçince fena batıyodu gözümüze birgün annemle gezmedeydik eve geldikki içerden caart caart sesler geliyo noluyo diye eve bi girdikki canım babam turuncu dolaplarımızı bembeyaz yapmış ne kadar hoş bir süpriz olmuştu bizim için benim bu anlattığıma rahat 10 sene oldu kızlar uçlarından çocuklar kaldırmasa yıllarca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz ve biz söylemesek kimse inanmıyordu kağıt kaplı olduğuna:emir_bebek:turkbayragi

Back
X