Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım set olarak bilmiyorum ama ben güral porselenden almıştım yemek tabağı boyutunda ama orta boy salata kasesi gibi duruyor çok aradım o boyda bir kaseyi en sonunda bir yerde denk geldim aldım sen nasıl bir şey arıyorsun renkli eğlenceli falan mı
yoo sadece o işlevde bir şey tabi desen güzel olursa ne güzel olur çok cicili bicili bi şey değil olmasa da olur. sen fotograf atabilir misin?
canım resmini aradım vaktiyle tam olmasa da aşağı yukarı benzeri bu
![]()
burada normal kase gibi duruyor ama büyüklüğü gayet iyi ben çok beğeniyorum ve baya aramıştım bu boyda bulabilmek için
ben 1 tane büyüğünü 2 tane de orta boy olanından aldım hani istersen tek kişilik salata kasesi istersen makarna tabağı yap her ikisi için de olur diye düşündüm
bir de bunun minik gül desenli olanından da aynı şekilde aldım 2 değişik set yapmış oldum
Ben de spagetti için tabak almak niyetindeydim, daha evvel bakarken morhipo'da aşağıdaki tabakları görmüştüm. Fiyatları 25-35 TL arası... Aslında benim tam olarak aradıklarım bunlar değil ama bunlar da güzel...
Eki Görüntüle 594068
Bu arada bu tabaklardan Boyner'in kendi sitesinde de var ama daha pahalı :)
Makarna tabağı arıyorsun sanırım porlandta bir de paşabahçede görmüştüm ben de.
çok güzel ağız tadıyla kullan canım bu da porland oraya bakayım ben.set olarak duymadım da bende sadece makarna tabağı aldım fotografını paylaşıyım belki işine yarar porland da var
Eki Görüntüle 594069
çok güzel ağız tadıyla kullan canım bu da porland oraya bakayım ben.
valla çok derin değil gibi ama desenler süperrr! hangi marka hangi sitede var acaba bu?