• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kızlar spagetti seti bulalım resimlerle acil!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi voly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

voly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
500
6
26
Ankara
kızlar tabaklarıyla beraber bir set ya da spagetti kaseleri arıyorum. Diğer tabaklara göre daha derin sadece spagetti tabağı da olur bulamıyorum bi türlü :14:

canım set olarak bilmiyorum ama ben güral porselenden almıştım yemek tabağı boyutunda ama orta boy salata kasesi gibi duruyor çok aradım o boyda bir kaseyi en sonunda bir yerde denk geldim aldım sen nasıl bir şey arıyorsun renkli eğlenceli falan mı

canım set olarak bilmiyorum ama ben güral porselenden almıştım yemek tabağı boyutunda ama orta boy salata kasesi gibi duruyor çok aradım o boyda bir kaseyi en sonunda bir yerde denk geldim aldım sen nasıl bir şey arıyorsun renkli eğlenceli falan mı

yoo sadece o işlevde bir şey tabi desen güzel olursa ne güzel olur çok cicili bicili bi şey değil olmasa da olur. sen fotograf atabilir misin?

yoo sadece o işlevde bir şey tabi desen güzel olursa ne güzel olur çok cicili bicili bi şey değil olmasa da olur. sen fotograf atabilir misin?

canım resmini aradım vaktiyle tam olmasa da aşağı yukarı benzeri bu
pr_01_2207_max.png

burada normal kase gibi duruyor ama büyüklüğü gayet iyi ben çok beğeniyorum ve baya aramıştım bu boyda bulabilmek için

ben 1 tane büyüğünü 2 tane de orta boy olanından aldım hani istersen tek kişilik salata kasesi istersen makarna tabağı yap her ikisi için de olur diye düşündüm

bir de bunun minik gül desenli olanından da aynı şekilde aldım 2 değişik set yapmış oldum

Ben de spagetti için tabak almak niyetindeydim, daha evvel bakarken morhipo'da aşağıdaki tabakları görmüştüm. Fiyatları 25-35 TL arası... Aslında benim tam olarak aradıklarım bunlar değil ama bunlar da güzel...

$[img][5][1][900x1234].webp

Bu arada bu tabaklardan Boyner'in kendi sitesinde de var ama daha pahalı :)

set olarak duymadım da bende sadece makarna tabağı aldım fotografını paylaşıyım belki işine yarar porland da var
$makarna tabagı.webp

Ben Porland'da gördüm onlardan
Hatta kuzenim günlük yemek takımı almıştı
ben de onlardan ilave yaptım takıma
aynı modelden

Makarna tabağı arıyorsun sanırım porlandta bir de paşabahçede görmüştüm ben de.

canım resmini aradım vaktiyle tam olmasa da aşağı yukarı benzeri bu
pr_01_2207_max.png

burada normal kase gibi duruyor ama büyüklüğü gayet iyi ben çok beğeniyorum ve baya aramıştım bu boyda bulabilmek için

ben 1 tane büyüğünü 2 tane de orta boy olanından aldım hani istersen tek kişilik salata kasesi istersen makarna tabağı yap her ikisi için de olur diye düşündüm

bir de bunun minik gül desenli olanından da aynı şekilde aldım 2 değişik set yapmış oldum

çok güzel güle güle kullan. evet bu şekilde derinliği olsun istiyordum.gidip bakıcam porlanda ve paşabahçeye de. teşekkürler

Ben de spagetti için tabak almak niyetindeydim, daha evvel bakarken morhipo'da aşağıdaki tabakları görmüştüm. Fiyatları 25-35 TL arası... Aslında benim tam olarak aradıklarım bunlar değil ama bunlar da güzel...

Eki Görüntüle 594068

Bu arada bu tabaklardan Boyner'in kendi sitesinde de var ama daha pahalı :)

ben bunları gördmüştüm ama çok derin değil diye hatırlıyorum. çok güzelmş güle güle kullan canım

valla çok derin değil gibi ama desenler süperrr! hangi marka hangi sitede var acaba bu?

mayla design diye bi site kargoyla 100 tl oluyo 6 tabak ben de çok beğendim ama karar veremedim ki porlandda da teki 25 30 tl evet derin değil :19:

migrostan sanal marketten aldım züccaciye de 3 al 2 öde vardı çok da beğenerek aldım:16: pizzasız da olmaz dedim
$fotoğraf (1).webp
$fotoğraf.webp

ay buqun bende migrosa gittim sınavlarım dolaysıyla 2 qündür bakamıyordum hiç :) tabakları görünce aklıma geldi haber veriyim dedim ama gec kalmısım bende aldım 2 tane kalmıştı :):)
$Fotoğraf0260.webp

Back
X