HADİ KIZLAR GELİN BİRLİKTE OVULASYON TEST TAKİBİ YAPALIM

Koyu olan testiniz pik mi oluyor acaba? Benim de aynı sizinki gibi çıktı

Evet pik galiba ama bende çok bilmiyorum ilk defa yaptım

Ben bu ayın 18inde pozitif gördüm bir gebenin günlüğü benim de inşallah gebe kalmışımdır

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel haberlerini bekliyorum

Bütün testlerimde o öyle şuan herhalde bilmiyorum ki olucak mi pik

Ayy benimde başıma ne geldi dünkü testi 20 dk beklettim dünde attim ne kadar acıktı dimi bugün bir baktım kop koyu Eki Görüntüle 3508615
Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?

Eklentiler

• IMG_2393.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?
16 si pik gibi değil sanki ya 23 daha pik bilemedim ama benimde aynı kasik ağrısı akıntı var yapıyorum yok regline ne kadar kaldı ya yeni yumurtladin yada hamilesin

16 si pik gibi değil sanki ya 23 daha pik bilemedim ama benimde aynı kasik ağrısı akıntı var yapıyorum yok regline ne kadar kaldı ya yeni yumurtladin yada hamilesin
23 pik 16 değil 17 pik e benziyor. Ama en net 23 tamamen sağlıklı gelişen bir uumurta 23 . Ama arkadaşın dediği gibi hamilelikte de pik çıkar.

Üstteki kaset testlerim bozuktu netleşmiyordu ama en üstteki test pik olan testim arkadaşlar t çizgisi daha koyu çünkü. Sonrasında da bugün pike yakın yarın tekrar yumurtlayabilirim. Pcosum, regl bittikten 3 gün sonra pik gördüm bugünde 8 gün bakalım 10 gün sonra neler olacak:)

Eklentiler

• 1000030356.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 28
Reglime 8 gün var artık reglim geçmeden test yapmak da istemiyorum çok üzülüyorum sonra .Cok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel sonuclar alırız en kısa sürede

Bugunu değerlendir bence 3 gün üst uste

Olabildiğince sıvı almadan akşam 7-8 gibi bi dene ovulasyon testini benim öyle çıktı
Böyle çıktı bugünde yine yok demi akşam yapsam değişir mi ki değişmez herhalde 18 ci günüm

Eklentiler

• 1000003617.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…