Benim Belli de bişey yokAyy benimde başıma ne geldi dünkü testi 20 dk beklettim dünde attim ne kadar acıktı dimi bugün bir baktım kop koyu Eki Görüntüle 3508615
Ayy bende ona şaşırdım hahahha inşallah görürüzBenim Belli de bişey yokbu hafta içi görür müyüz sence pik hayırlısı ile senin koyu olup açılmış
Amin canımAyy bende ona şaşırdım hahahha inşallah görürüz
Koyu olan testiniz pik mi oluyor acaba? Benim de aynı sizinki gibi çıktı
Evet pik galiba ama bende çok bilmiyorum ilk defa yaptım
Benimde 2 saattir sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor akıntım zaten epeydir var anlamadım benim testlerde de bişey çıkmıyor gördün mü benim testleribu testler çok sinir bozucuymuş bu ayda olmazsa başka marka var onu alacam üstteki dün alttaki bugün
Ben bu ayın 18inde pozitif gördüm bir gebenin günlüğü benim de inşallah gebe kalmışımdır
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin. Güzel haberlerini bekliyorum
Bütün testlerimde o öyle şuan herhalde bilmiyorum ki olucak mi pik
Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?Ayy benimde başıma ne geldi dünkü testi 20 dk beklettim dünde attim ne kadar acıktı dimi bugün bir baktım kop koyu Eki Görüntüle 3508615
16 si pik gibi değil sanki ya 23 daha pik bilemedim ama benimde aynı kasik ağrısı akıntı var yapıyorum yok regline ne kadar kaldı ya yeni yumurtladin yada hamilesinKızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?
Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?
18 19 yumurtlamışsın ve çatlamışMerhaba yorumlar mısınız . Devam edeyim mi yapmaya
16 si pik gibi değil sanki ya 23 daha pik bilemedim ama benimde aynı kasik ağrısı akıntı var yapıyorum yok regline ne kadar kaldı ya yeni yumurtladin yada hamilesin
23 pik 16 değil 17 pik e benziyor. Ama en net 23 tamamen sağlıklı gelişen bir uumurta 23 . Ama arkadaşın dediği gibi hamilelikte de pik çıkar.Kızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?
Reglime 8 gün var artık reglim geçmeden test yapmak da istemiyorum çok üzülüyorum sonra .Cok teşekkür ederim umarım hepimiz güzel sonuclar alırız en kısa sürede16 si pik gibi değil sanki ya 23 daha pik bilemedim ama benimde aynı kasik ağrısı akıntı var yapıyorum yok regline ne kadar kaldı ya yeni yumurtladin yada hamilesin
Umarım hamilelik kaynaklı piktir teşekkürler23 pik 16 değil 17 pik e benziyor. Ama en net 23 tamamen sağlıklı gelişen bir uumurta 23 . Ama arkadaşın dediği gibi hamilelikte de pik çıkar.
İnşallahUmarım hamilelik kaynaklı piktir teşekkürler
İnşallah :)Umarım hamilelik kaynaklı piktir teşekkürler
Bugunu değerlendir bence 3 gün üst usteKızlar bi bakar mısınız ovulasyon testime .16 sinda pik 20 sinde catladi diye düşünmüştüm o günlerde kasık ağrım vardı sağ tarafta .Ama bugün test yaptım daha koyu çıktı nedendir acaba ?
Evet öyle yapayım her ihtimale karşıBugunu değerlendir bence 3 gün üst uste
Ah ah ben bir piki yakalasam silik çıkana kadar devam ederim ahhahaEvet öyle yapayım her ihtimale karşı
Ah ah ben bir piki yakalasam silik çıkana kadar devam ederim ahhaha
İnsallah en kısa zamanda çıkar canım stres yapmaAh ah ben bir piki yakalasam silik çıkana kadar devam ederim ahhaha
Modumu düşürme insallah en kısa zamanda çıkacak çift çizgiAynı ben bekliyoruz kenarda bide içimde arada gelen his yumurtlamazsam bu ay diye modum düşüyor
Az zamanim kaldı canım cumaya kadar olmasa daha bitiyorModumu düşürme insallah en kısa zamanda çıkacak çift çizgi
Olabildiğince sıvı almadan akşam 7-8 gibi bi dene ovulasyon testini benim öyle çıktıAz zamanim kaldı canım cumaya kadar olmasa daha bitiyor
Böyle çıktı bugünde yine yok demi akşam yapsam değişir mi ki değişmez herhaldeOlabildiğince sıvı almadan akşam 7-8 gibi bi dene ovulasyon testini benim öyle çıktı