- 31 Ocak 2017
- 72
- 14
- 3
- Konu Sahibi kanadikirikkelebek
-
miiBen sadece azaltarak 6 kilo civarı vermistim. Devam etmedim sonrasinda belki daha da verirdim bilmiyorum. Yapilan yemekten yiyodum ama az.
Ben sadece azaltarak 6 kilo civarı vermistim. Devam etmedim sonrasinda belki daha da verirdim bilmiyorum. Yapilan yemekten yiyodum ama az.
Kiz spor yapınca nefesim kesiliyor ama günde yedi dk diyr uygulama var onu indirelim de üç beş hareket yapalim aynen dikkat et kilona benim gibi olma sorna Allah korusunBen de 52 53 lerden yukarıya çıkmazdım hiç, şu sıralar 58,5 ları zorluyorum. Boyum 1,65 bu arada. Daha da almaktan korkuyorum. Bir ay süreyle diyet de yaptım, hatta veremedim diye gittim hormon testi yaptırdım, insülin direnci şeker hastalığına yatkınlık vs.yok. Ama yine de veremiyorum. Bu işin olayı diyet değil sadece sanırım, spor şart
Bin kez cevap vermsim daha yeniyim ondan kusura bakma
Kiz spor y
Kiz spor yapınca nefesim kesiliyor ama günde yedi dk diyr uygulama var onu indirelim de üç beş hareket yapalim aynen dikkat et kilona benim gibi olma sorna Allah korusun
Yani sayılır. Ben kilo verince en cok yuzumden farkeder. Yanaklarimin kuculdugunu görebiliyodum . Sağlıksız oldugunu düşünmüyorum. Ben vucudumu hicbirseyden mahrum bırakmadım. Sadece porsiyonlari kuculttum. Tatlı bile yedimPeki görünüşte bunu hissetin mi
mii
Boyum 1.68 . Kilom 82 idi. 1 ay gibi bi surede verdim 6 kiloyuPeki kaçtan kaça düştünüz? Boyunuz kaçtı? Çünkü fazla kiloya sahip olanlar azaltsalar bile çabucak bir kaç kilo verebiliyorlar diye biliyorum bende. Birde ne kadar zamanda verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?