• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kızlar diyete

kanadikirikkelebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
72
14
3
Evet biraz önce küçük bir kase ketçap mayonezli makarna yemiş olabilirim ama artık buna bir dur demeli kilo fazlalığı olan tüm bayanlar toplanalim birbimrize yardimci olalım o kadar dertten sıkıntıdan zorla kurtuldum antidepresan bıraktım ve artık silkelenip kendime gelme zamanı olduğunu düşünüyorum Zayıflamak için yaptığınız deneyimlerinizi ve ne gibi seyret yapabilecegimizi paylaşalım ve kilolarimizdan kurtulalim ben bir başlangıç olarak kendime Acı çehre çayı almistim ise yaramadi bende gittim ise yaramadığını söyledim bana gojjy bery cayi ve kiraz sapı cayi verdi ve bağırsakları calistirtigina gerçekten de şahit oldum ama yine de siz ilaç kullanıyorsanız veya bir sagliksal rahatsızlık yaşıyorsanız bu çayları kullanmadan önce iki kez dusunmelisinz derim çay ile olmuyor işte ben hala diyete basliyamadim spor yapmaktan da nefret ediyorum sporsuz az yiyerek zayiflanir mi ki fikirlerimizi paylaşalım ve kilolarimizdan kurtulalim :) :*

Ya hiç sorma önceden 168 boy 55 kilo iken şimdi 80 oldum :( ana görünüşte 65 gibi duruyorum. Ve kiloyu tavşan gibi bacaktan alıyorum annem bana besili tavşan gbisin diyor

Ben de 52 53 lerden yukarıya çıkmazdım hiç, şu sıralar 58,5 ları zorluyorum. Boyum 1,65 bu arada. Daha da almaktan korkuyorum. Bir ay süreyle diyet de yaptım, hatta veremedim diye gittim hormon testi yaptırdım, insülin direnci şeker hastalığına yatkınlık vs.yok. Ama yine de veremiyorum. Bu işin olayı diyet değil sadece sanırım, spor şart :(

Ben sadece azaltarak 6 kilo civarı vermistim. Devam etmedim sonrasinda belki daha da verirdim bilmiyorum. Yapilan yemekten yiyodum ama az.

Ben sadece azaltarak 6 kilo civarı vermistim. Devam etmedim sonrasinda belki daha da verirdim bilmiyorum. Yapilan yemekten yiyodum ama az.

Peki kaçtan kaça düştünüz? Boyunuz kaçtı? Çünkü fazla kiloya sahip olanlar azaltsalar bile çabucak bir kaç kilo verebiliyorlar diye biliyorum bende. Birde ne kadar zamanda verdiniz?

Kiz spor y
Ben de 52 53 lerden yukarıya çıkmazdım hiç, şu sıralar 58,5 ları zorluyorum. Boyum 1,65 bu arada. Daha da almaktan korkuyorum. Bir ay süreyle diyet de yaptım, hatta veremedim diye gittim hormon testi yaptırdım, insülin direnci şeker hastalığına yatkınlık vs.yok. Ama yine de veremiyorum. Bu işin olayı diyet değil sadece sanırım, spor şart :KK43:
Kiz spor yapınca nefesim kesiliyor ama günde yedi dk diyr uygulama var onu indirelim de üç beş hareket yapalim aynen dikkat et kilona benim gibi olma sorna Allah korusun :(

Kiz spor y

Kiz spor yapınca nefesim kesiliyor ama günde yedi dk diyr uygulama var onu indirelim de üç beş hareket yapalim aynen dikkat et kilona benim gibi olma sorna Allah korusun :KK43:

Kesinlikle cardio şart canım ya. Yürüyüş en faydalısı. Ama düzenli yapmak bırakmamak lazım. Bende de şey var, bir ay yapıyorum, baktım pek fark yok bırakıyorum. Üç ay düzenli yapmak lazımmış. Bu arada sigara kullanıyor musun? Nefesinin kesilmesi neden acaba :S Ya bünyene ağır gelecek sporlara birden başlıyorsun, ya sigara, ya da kansızlık falan.

Peki görünüşte bunu hissetin mi

mii:KK43:
Yani sayılır. Ben kilo verince en cok yuzumden farkeder. Yanaklarimin kuculdugunu görebiliyodum . Sağlıksız oldugunu düşünmüyorum. Ben vucudumu hicbirseyden mahrum bırakmadım. Sadece porsiyonlari kuculttum. Tatlı bile yedim

Besili tavşan sana ve diğer tavşanlara tavsiyem sağlıklı yemeyi ve sporu alışkanlık haline getirmeniz. 2 ay ölesiye ye iç sonra 3 hafta 1 kibrit kutusu kadar peynir ye insanın dengesini bozar.

Makarna mesela, yiyin tabi. Ama gecenin yarısında değil, öğlen, 1 kase,; ketçap gibi kimyasal bombası yerine domates sosu +peynir ile, bulabilirseniz tam buğday makarna.

Haftada en az 2 kere sporu alışkanlık edin, bak hayatın nasıl iyiye gidecek.

Back