konuyu açmışken ben başlayayım
bu aralar her şeye ağlıyorum
aklınıza ne gelirse
elimde mendil salya sümük geziyorum
eşim ağlama diyor ağlama dedi diye ağlıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
bir de çok alıngan oldumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Benim de tam simdi icimi dökmeye ihtiyacim vardi. esimin rahatligina sinir oluyorum. abisine vekalet vermis abisi de o vekaletle esimin taksit ödedigi evini satmis gidip kendisine ev almis bir de kendi oturmuyor kiraya veriyor. Simdi Tokiden ev cikma sansimiz var esime vekaleti abinden al diyorum umrunda digil toz kondurmuyor abilerine. Bi de bunlardan 5 tane var
Ben Türkiyeye gelince kalacak yerim yok o yüzden uzun süreli gelemiyorum 2 gün kalip dönüyorum hep. evimiz olsun ya da yarin öbürgün bir saglik sorunu olur para biriktirelim diye harcamiyorum herseyin hesabini yapiyorum yine para birikmiyor. markasiz giymeyen abilerinin hep biseylere ihtiyaci oluyor cünkü.
En iyi har vurup harman savurmak. ben sikiyorum o gidiyor abilerine veriyor sonra da bisey diemiyorsun
lmaz:Her konuda birlikte karar vermiceksek o nasil evlilik olur, Madem kendi parasi madem istedigi gibi herseye kendi karar veriyor o zaman ben de hic ugrasmiyim. yarin gidip ogluma herseyin en pahalisindan en iyisinden aliyim, varsin giymesin ne de olsa ben harcamasam abilerine gidicek