• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi İnşaAllah..!

Parem

Duam belli Duyan belli
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
385
435
53
Merhaba hanımlar ben bir yıldır evliyim her ay çok düzenli regl olurum ve hiç gecikmem bu ay ilk defa bir gün geciktim ve sadece 2 gün oldum normalde 7 gün olurum şuan olmam gerekirken hicbisey yok bel ağrısı ve gece bulantilari var acaba olabilir mi ?

Merhaba hanımlar ben bir yıldır evliyim her ay çok düzenli regl olurum ve hiç gecikmem bu ay ilk defa bir gün geciktim ve sadece 2 gün oldum normalde 7 gün olurum şuan olmam gerekirken hicbisey yok bel ağrısı ve gece bulantilari var acaba olabilir mi ?
Geciktiyseniz test yapin. Bulantilar ilerleyen haftalarda olur. Simdi olmaz.

Mide bulantıları için çok erken. 4+6 hamileyim mide bulantım yeni başladı😅 o yüzden gecikmeniz için test yapmanızı öneririm

Bende sizin gibi saat gibi işlerim, haziran ayında 10 günlük gecikmem oldu Mayıs ayında da sadece bir gün regl sürdü ve hala hamile değilim, istedikçe vücudumuz bizimle oyun oynuyor sanki, artık bıraktım olursa olur kafasındayım, inşallah istediğiniz gibi olur.

Bende sizin gibi saat gibi işlerim, haziran ayında 10 günlük gecikmem oldu Mayıs ayında da sadece bir gün regl sürdü ve hala hamile değilim, istedikçe vücudumuz bizimle oyun oynuyor sanki, artık bıraktım olursa olur kafasındayım, inşallah istediğiniz gibi olur.
Malesef😢az önce test yaptım negatif.aynen istedikce bedenim benimle oyun oynuyor moralim çok bozuk uzandım kaldım öyle

Back