Hadi hepimiz hamileliğe hazırlık sürecimizi sorunlarımızı paylaşalım belki aynı süreçte olan kişilerle destek oluruz birbirimize

Meryembess

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2022
377
335
27
Ben başlayım o zaman Pcos var bende ilaçsız adet olamıyorum ve 8 aydır çocuk düşünüyoruz. 2 kez femara ovitrelle sürecim oldu fakat olumlu sonuçlanmayınca hsg çekindim geçen ay 2-3 ay dinlenmeye geçtik artık olmazsa amh bakılacak Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin çocuk sahibi olmayı

Yumurta tembelliğim var benimde iki ay ilaç tedavisi denedik 1 ay vücudumu saldım ilaç kullanmadım bu ay tekrar klomen kullandım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Bende pcosluyum geçen ay tedaviye başladım ilk klomen kullandım yumurtam yeterli büyüklüğe ulaşmadı bu ay doktorum femara önerdi bugün femara kullandığım ikinci gün çok ümitliyim bakalım hepimiz kucağımıza bebişlerimizi alırız inşallah

Yumurta tembelliğim var benimde iki ay ilaç tedavisi denedik 1 ay vücudumu saldım ilaç kullanmadım bu ay tekrar klomen kullandım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Yaa inşallah hayırlsıyla bu ay güzel haberler alalım

Femara çok etkili inşallah güzel sonuç alırsın canım

ben de 2 kez kayıp yaşadım amh düşük fakat dr tüp bebek denemeye geçmeden 6 ay daha denememizi önerdi. Ayrıca 2 gen mutasyonum heterozigot bu da folik asit eksikligi ve pıhtılaşmaya neden olabiliyormuş gluten intoleransim da biraz var gibi genetikte çıktı o da etkiliyormuş. Süreç bu şekilde umarım çok fazla beklemeden sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

Merhaba kızlar bende pcosluyum. Adet döngülerim 7-8 ayda bir oluyor tabi kilo aldım bu da çok etkili. Doktorum bugün femara verdi. Öncesinde duphaston kullanıp adet oluucam sonrasında femeraya başlıcam. 1.5 yıllık evliyim. Niye bilmiyorum ama ümitlendim biraz. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…