canım 3 ayda gitti.
Hergün olmasa bile hafta 3 kez yürümek bünyeyi rahatlatıyor.
aslında hergün devam edebilirim yurdun spor salonunda. kapalı alanda yürümeyi pek sevmesem deextra olarak birşey yaptın mı bu 3 ay dönemde. özel bi diyet var mı kafana göre mi.
Hayır canım ben hiç diyet yapmadım.
Ama tatlılardan uzak durdum, sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yedim.
Akşam yemeklerinde 2 kaşık sebze bir kaşık pilav yerdim.
Yani öğünlerimi azalttım, abur cubur yemedim.Ve düzenli spor yaptım.
He bide dip not hızlı kilo verdiğim için aynı zamanda spor yaptığımdan dolayı hiç sarkmam olmadı ve sıkı vücut için spordan sonraki duşlarımda bacaklarıma ve kollarımı buz gibi suyla yıkadım. Şuan 56 kg ama çok sıkı bi vicudum var. Bunu soğuk suya borçluyum diyebilirim.
Ben de 30 kilo vermek istiyorum.haftanin 4gunu,4saat calisiyorum ve is yerim evime 2 kilometre.sabahlari esim bırakıyor ama akşamları ben yürüyorum.Gunde 2 km yeter mi ki ? :26:
Bende normalde servisime binmek için bi 10 dk hızlı tempo yürüyorum ama bu spor değil.
Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsan eşofmanlarını giy, günde 5 km yürüsen sana yeter. Hatta ben ne yapmıştım biliyo musun ? Karın bel kısmımda çok yağ vardı streç sarmıştım. Streç çok terletiyo, sonra eve gelip duşunu al ve yediklerine dikkat et yeter bence.
Şuan kaç kilosun ?
Suan 93 kiloyum.Esimden sonra ciksam aslinda gunde 4 km yurumus olurum.Sabahlari strec sarsam isten gelene kadar dursa bir zarari olur mu acaba ? Cunku benim de gobek bolgem ile sorunum var.Bel bolgesi icin hulohop aldim ama biraz kucuk geldi
Sabahları streç sarmanı tavsiye etmem canım. Çünki o 1 saatten fazla kaldığıda vücuduna zarar verebilir o teri hemen atıp duş alman gerek en sağlıklısı bu bence, bide iş yerinde rahat edemezsin hışır hışır rahatsız eder seni. Bak ne yap biliyo musun? Ben kışın öyle yapıyodum. Sadece yemene dikkat et tatlı, pilav vs. biraz uzak tut kendinden yürümeye vakit bulduğun zaman koş , yürü, zıpla :) akşamları hafif yemeğini ye ve evde egzersiz yap. İstersen ben sana işe en çok yarayan hareketleri ayrıntılı yazarım. 1 sene aerobik'e gitmiştim. Sen yeterki iste ben sana yardımcı olurum.
Saat farkından dolayi cevabı geç veriyorum nolur kusura bakma :)
Yememe dikkat edeyim diyorum ama disarda cok yemek yiyoruzevde nadir pişiriyorum ve bu konudan cok rahatsizim,rahatsiziz.
Önce buna bir çözüm bulmam gerekiyor.sana zahmet olmazsa basen ve göbek icin etkili hareketleri yazabilir mısın canım.birde iç bacaklar icin bildigin hareketler var mı? Destegin icin cok teşekkür ediyorum ayrıca
ya bende çok koşmak ve yürümek istiyorum ama bebişime kim bakıcak alışveriş yapmayı bile özledim:2:
Oyy kıyamam bebişi benim yerime öper misin ? :)
Sende evde ufak hareketler yap canım onalrda çok işe yarıyor.