- Konu Sahibi tokevinackedisi
izin günlerimi değerlendirip kilo verme zamanı artık..sanah diyetisyenime gittim bigüzel tartıldım ölçüldüm..boy:1.78 kilo: 67.3 yas:25..kilomda sorun yok ama % 28 gibi yağlı bi vücudum varmış hedefimiz bu oranı % 22 lere düşürmekmiş.. pek anlamadım kaç kilo vermem lazım diye sorduğumda takribi 8-9 kilo civarında cevabını aldım..liseteme gelince
sabah
kalkarkalkmaz 1 bardak su 2-3 suda ıslatılmış kayısı (tabi ben bi de trioid ilacımı alıyorum)
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim light peynir sınırsız yeşillik 1 fincay yeşilçay
araöğün
1 elma 3-4 light bisküvi bi fincan light süt
ögle
yarım kase yağsız yogurt,dilediğince yesillik 1 kepce corba,yagsız beyaz et veyaz yagsız etli sebze yemegi
araögün
1 porsiyon meyve bi fincan yeşilçay
aksam
yarım kase yağsız yogurt,dilediğince yesillik 1 kepce corba,yagsız beyaz et veyaz yagsız etli sebze yemegi
yatmadan önce 1 fincan yesil cay
günde en az 2 litre su 3-4 fincan mate cayı veya yesilcay
tatlının t si yok tabi bakalım nasıl dayanıcam hadi hayırlısı inanıyorum ben zayıflıcam 40 bedenden 36 ya düscem :):):)
sabah
kalkarkalkmaz 1 bardak su 2-3 suda ıslatılmış kayısı (tabi ben bi de trioid ilacımı alıyorum)
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim light peynir sınırsız yeşillik 1 fincay yeşilçay
araöğün
1 elma 3-4 light bisküvi bi fincan light süt
ögle
araögün
1 porsiyon meyve bi fincan yeşilçay
aksam
yatmadan önce 1 fincan yesil cay
günde en az 2 litre su 3-4 fincan mate cayı veya yesilcay
tatlının t si yok tabi bakalım nasıl dayanıcam hadi hayırlısı inanıyorum ben zayıflıcam 40 bedenden 36 ya düscem :):):)