• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi hayırlısı öhöm öhöm diyetteyim :)

tokevinackedisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
15
0
16
İstanbul
izin günlerimi değerlendirip kilo verme zamanı artık..sanah diyetisyenime gittim bigüzel tartıldım ölçüldüm..boy:1.78 kilo: 67.3 yas:25..kilomda sorun yok ama % 28 gibi yağlı bi vücudum varmış hedefimiz bu oranı % 22 lere düşürmekmiş.. pek anlamadım kaç kilo vermem lazım diye sorduğumda takribi 8-9 kilo civarında cevabını aldım..liseteme gelince

sabah
kalkarkalkmaz 1 bardak su 2-3 suda ıslatılmış kayısı (tabi ben bi de trioid ilacımı alıyorum)
kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği
yarım dilim light peynir sınırsız yeşillik 1 fincay yeşilçay
araöğün
1 elma 3-4 light bisküvi bi fincan light süt
ögle
yarım kase yağsız yogurt,dilediğince yesillik 1 kepce corba,yagsız beyaz et veyaz yagsız etli sebze yemegi
araögün
1 porsiyon meyve bi fincan yeşilçay
aksam

yarım kase yağsız yogurt,dilediğince yesillik 1 kepce corba,yagsız beyaz et veyaz yagsız etli sebze yemegi
yatmadan önce 1 fincan yesil cay
günde en az 2 litre su 3-4 fincan mate cayı veya yesilcay

tatlının t si yok tabi bakalım nasıl dayanıcam hadi hayırlısı inanıyorum ben zayıflıcam 40 bedenden 36 ya düscem :):):)

izin günlerimi değerlendirip kilo verme zamanı artık..sanah diyetisyenime gittim bigüzel tartıldım ölçüldüm..boy:1.78 kilo: 67.3 yas:25..kilomda sorun yok ama % 28 gibi yağlı bi vücudum varmış hedefimiz bu oranı % 22 lere düşürmekmiş.. Pek anlamadım kaç kilo vermem lazım diye sorduğumda takribi 8-9 kilo civarında cevabını aldım..liseteme gelince

sabah
kalkarkalkmaz 1 bardak su 2-3 suda ıslatılmış kayısı (tabi ben bi de trioid ilacımı alıyorum)
araöğün
ögle
araögün
aksam

tatlının t si yok tabi bakalım nasıl dayanıcam hadi hayırlısı inanıyorum ben zayıflıcam 40 bedenden 36 ya düscem :):):)

hadi bakalım hayırlısı bende 22 yasında 1.65 boyunda 68 kiloyum benim durum dahada vahimm:)) diyetteyım sporada gdıorum umarım veririm

izin günlerimi değerlendirip kilo verme zamanı artık..sanah diyetisyenime gittim bigüzel tartıldım ölçüldüm..boy:1.78 kilo: 67.3 yas:25..kilomda sorun yok ama % 28 gibi yağlı bi vücudum varmış hedefimiz bu oranı % 22 lere düşürmekmiş.. pek anlamadım kaç kilo vermem lazım diye sorduğumda takribi 8-9 kilo civarında cevabını aldım..liseteme gelince

sabah
araöğün
ögle
araögün
aksam

bu topik i yayınlammaın üzerinden neredeyse 10 ay geçmiş şimdi tebessüm ederek okudum:):) arada aksikler olsa da bu başlıktan sonra takribi 6 ay gibi bir sürede 14 kilo verdim..ve sonraki 4 aydır da almadım hiç kilo;) işin sırrı kesinlikle çok istemek ve azmetmekte ve tabi tatlı kesmekte arkadaşlar ilk başlarda(3 hafta gibi bi süre) çok zorlandım gözümde tüttü çikolatalar ama biraz sabredip uzak durunca inanın unuttugunuzu görüceksiniz..umarım kilo vermek isteyen herkes başarılı olur..

boyun epey uzunmuş tatlım çok zayıf hatta kuru olmuşsundur sen..
evet azmetmek istemek işin anahtarı

aç kalmadan zayıfladığım için çok sağlıksız bi görüntüm olmadı temel kaidem proteinsiz vitaminsiz kalmadan zayıflamaktı..ince uzun bi kız oldum diyelim;)

ay tatlım çok özendim şimdi peki duraklamadın mı hiç kilo vermen durmadı mı herkes de oluyor diye biliyorum da sen neler yaptın ne kadar sürüyor bu dönemler

ay tatlım çok özendim şimdi peki duraklamadın mı hiç kilo vermen durmadı mı herkes de oluyor diye biliyorum da sen neler yaptın ne kadar sürüyor bu dönemler
ilk bi ay pek oynama olmadı kilomda sadece yağ oranım biraz azalmıştı..ama inat ettim hiç bozmadım diyeti 2 ayın sonunda 4.5 kilo vermiştim..ara ara canım tatlı istedikçe tarçınlı yoğurt tarçınlı süt içtim baya kesti.. bir de uyku düzenime dikkat ettim..4. ayın sonunda 11 kilo vermiştim ama yavaşladı kilo vermem sonraki aylarda 1er kilo verdim..olmam gereken kilodan daha zayıf olduğum için kilo vermem artık zor zaten istemiyorum da..

ilk bi ay pek oynama olmadı kilomda sadece yağ oranım biraz azalmıştı..ama inat ettim hiç bozmadım diyeti 2 ayın sonunda 4.5 kilo vermiştim..ara ara canım tatlı istedikçe tarçınlı yoğurt tarçınlı süt içtim baya kesti.. bir de uyku düzenime dikkat ettim..4. ayın sonunda 11 kilo vermiştim ama yavaşladı kilo vermem sonraki aylarda 1er kilo verdim..olmam gereken kilodan daha zayıf olduğum için kilo vermem artık zor zaten istemiyorum da..

hmm verme tatlım zaten nereye vereceksin manken olmuşsundur şimdi maaşallah.
darısı bizlere bakalım kilon daim kalsın.:54:

Back
X