Bebek İkinci El hadı hanımlar indirim yapıyorum uyguna verıyorum

Merhaba daha önce de yazmıştım 3-7 ve 11 deki etekleri almak istiyorum kırmızı yeşil ve bej olanlar sanırım...

cnm malesef yesıl etek satıldı demıstım sanırım ama dıgerlerı duruyor tanesı 5 er tl oky dersen baskada ıstedıgın bıseyler yoksa ozelden adres bılgılerını yollarsın cnm

cnm malesef yesıl etek satıldı demıstım sanırım ama dıgerlerı duruyor tanesı 5 er tl oky dersen baskada ıstedıgın bıseyler yoksa ozelden adres bılgılerını yollarsın cnm

Pembe tüllü, kırmızı ve bej etegi ayırır mısınız o halde...özelden msj attım durumlarını ögrenebilir miyim 22 numara ev ayakkabısı varsa görmek isterim

pembe tüllü, kırmızı ve bej etegi ayırır mısınız o halde...özelden msj attım durumlarını ögrenebilir miyim 22 numara ev ayakkabısı varsa görmek isterim

cnm pembe tullu elbıse 6 7 yasmıs yanlız belı lastıklı yanı kemer gıbı gorunen kısmı lastık yanı otekıler gıbı aynı ayarda belı kırmızı dedıgınde cnm kırmızı degıl nar cıcegı rengı otekı bej rngı oky dersen bılgılerını yolla bırde elımde o numarada ev ayakkabısı yok malesef

Sordunuzya kiz mi erkek mi diye bende cevap verdim kiz teyzesi kiz kiyafetleini soruyoruz yani.

anlayamadim bastan nikinizede pek dikkat etmemistim tekrar ozur dilerim aize ozel yarin eklemediklerim de varonlarla birlikte bir album yapiyim olurmu ama fiyatlar ekliyecek olduklarimn desibilir burdakiler degismez ona gore konusuz yine kac yas lazimdi elimde 2 yas var ama 3varmi emin degilim oky dersen yarin yuklerim tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…