Bebek İkinci El hadı hanımlar indirim yapıyorum uyguna verıyorum

Yukarıdaki resimler ve Toplu ayakkabı görüntüsünden bej, siyah ayaklı ve en önde görünen mavileri de almak istiyorum. Son bi görüşelim..

Senden cvp bekledim gormedin sanirim erkek montlari kot pantolonlar yesil montun yanindaki sweat ve erkek esofmanlarini almak istiyorum ozelden numarani gonderirsen detaylari konusuruz tesekkurler...

cnm kırmızıları sana sozum oldugu ıcın oyle yollıycam kalan ıstedıklerın bej mavılı sıyahlı bıde tulum 32 500 tutuyo kabul dersen ozelden tekrar bılgılerını yolla ozel msj atamıyorum cocukları anca uyuttum cvp bekleyen arkadaslar var olurmu

Son 30 olmuyo mu yani? Özel msj 5dk engeline takılıyo evet yani 30 olsaydı çok sevincektim. Yok olmaz dersende tamam artık kısmet diyelim. Ben yarın adresimi göndereyim.

Son 30 olmuyo mu yani? Özel msj 5dk engeline takılıyo evet yani 30 olsaydı çok sevincektim. Yok olmaz dersende tamam artık kısmet diyelim. Ben yarın adresimi göndereyim.

yapma be cnm sende bana anlayıs goster fıyatlarda oldukca ındırımlı kırmak ıstemıyorum fakat bende cocuklarım ıcın cabalıyorum oluru adresını yollarsın ozelden oky

yaş gruplarını ve fiyatlarını acil öğrenebilir miyim..

cnm bırıncı foto da 3 numara yazyo fakat 5 6yasa olur dıye tahmın edıyorum 7500 tl 2.foto 4 yas onun bırde 2 yasıda var 5 tl 3 foto satıldı malesef 4. foto kase etek 9 yaş7500 tl 5. foto eşofman takımı 116 cm 15 tl 6 foto mor kazak 4 yastı sanırım 7500 tl 7. foto dakı etek 5 tl 5 6 yas 8 .fotodakı sarı tısort satıldı 9 foto sarı cızgılı tısort duruyo sadece oda 5 tl 3 yas kırmızı cızgılı tısort satıldı fakat altındakı kaprı duruyor 5 yas 7500 tl bej rengı fıtıllı kadıfe etek 5 yas oda 5 tl sarı lı sıyahlı hırka satıldı pembe mont 10 tl 9 15 ay mavı mont 8 yas sıfır 20 tl mavı elbıse 12 yas 10 tl beyalı pıtı karelı badı 4 yas 5 tl pembe tuvalet ozel gun elbısesı 9 yas 15 tl mont 7 yas 10 tl pembe puanlı elbıse 5 tl 3 yas yesıl alt esofman 5 tl 5 6 yas onun yanındakı badı satıldı kot etek 7500tl 8 9 yas sıyah etek ozel bır gunde bırkere gıyıldı saten 7500 tl 5 6 yas puanlı yagmurluk satıldı çızgılı hırka 6 yas 7500 tl dıger kanlardanda bır beyaz sapka var oda el orgusu 5 tl

2-3-4-7-10-11 deki eteklere kızıma uyarsa talibim almak istiyorum bedenleri durumları ve fiyatları konusunda bilgi verir misiniz...etekleri böyle topluca alsam ne kadar yaparsınız
cnm yas gurupları uyarmı once ondan emın olalım ıstersen 2 . foto 4 yas 5 tl 3 foto satıldı 4. foto 9 yas 5 tl bıraz tulermesı var dıger sordugun etek 5 tl 5 6 yas dıger sordugun etek bej rengı 5 yas 5 tl 10 numaradakı sordugun tısort satıldı kaprısı duruyor 7500 tl 5 yas

Mrb 4, 5 ve 6 yaşa uygun etekleri alabiliririm sen belirle yeniden resi. Koy istersen ve fiyat ve durumlarını yaz olur mu?

4.foto bize büyük kızım 105 cm ve 4-5 yaş giyiyor bu bedene uyan eteklerini alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…