Hadi hanimlar birlik olup kücük bir kizin hayatini kurtaralim. Nasil mi?

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Merhaba arkadaslar,
Az önce bir köse yazisi
Tinay ile Nur’un savaşı - Ayşe ARMAN - Hürriyet
okudum icim ciz etti,sizlerlede paylasmak bu konuda “bir sey yapabilir miyiz?” sorusunu sesli bir bicimde
burada sormak istedim.
Sözkonusu olan kücük bir kiz cocugunun hayati,onun icin hepinizden yaziyi okumanizi, fikir,öneri yararli olacagini düsündügünüz
herseyi burada yazmanizi rica ediyorum.
Icimden bir his hep birlikte düsünürsek bir care buluruz diyor, hic bir sey yapamazsak
[ Sosyal Hizmetler Çoçuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğüne “SHÇEK“ ]
bu durumu kinayan bir mail atabilir,Nur´a yapilani dogru bulmadigimizi anlatabiliriz.
Lütfen hanimlar Nur´u dolayisiyla annesi Tiyan hanimi yalniz birakmayalim.

Hepinize simdiden cok tesekkür ederim.

Tinay bu davayı kesinlikle kazanacak. Mahkeme geri vermeyecektir. Harika bir insanmış, gerçekten harika! Umarım kalbi kadar güzel bir hayat yaşar...

Tinay 'ın vermiş olduğu mücadelesini yürekten destekliyorum. çünkü birçoğumuzun yapamadığını yapmışBende bu konuda pasif kaldım.cesaret edemedim bir evlatlık almaya.. bu yüzden evliliğim bittği (((
Şimdi bu haberi okuyunca ne kadar kendime kızdığımı anlatamam.bu yüzden Tinayı destekliyor ve örnek almam gerektiğini bunun için bişeyler yapmam gerektiğini bunun için de sizlerden yardım istiyorummm
Lütfen bana da bir yol gösterin.........

Tınay hanım yavrusuna kavuştu diye biliyorum..bakan girmiş devreye..
akşamda Uğur Dündar da izledim..nasıl melek yüzlü bir kadın anlatamam..
psikolog gibide konuşuyor:)

öyle bir annesi olduğu için o bebiş çok şanslı bence..

Bende az önce okudum haberi,
cok ama cok sevindim :)
Iyi ki bu dünyayi baska insanlarla paylastigini bilen, duyarliligin koruyan insanlar var

Okurken çok üzüldüm ama sonucu öğrenince sevindim. Kimse yavrusunu koparmamalı annesinden. Doğurup doğurmaması önemli değil.Keşke herkes Tinay gibi yetimhanedeki çocuklara sahip çıksa. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…