Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benden de o kadat 6 ocak bat bakalim bekliyorum bu haftanin basinda kasiklarda agri vardi baska bir belirgi yok cok erken zatenKendime umutlanmak yok diyorum ammaa adete kaldı son 4 gün heyacanla beklemeye başladım![]()
Bende de bu ay yumurtlama yi değerlendirdik ve 2 gün sonra kirmizli akıntı geldi umutlanmak istemiyorum ama o akıntıdan sonra aşırı umutlandım hayırlısı bakalımAynen benden de o kadat 6 ocak bat bakalim bekliyorum bu haftanin basinda kasiklarda agri vardi baska bir belirgi yok cok erken zaten
Bu ay bende hic umutlu degildim ama is arkadasim degerli bir abim.ruyasinda beni görmüs dogum yapmisim nur topu gibi bir oglan ama esim uzuluyormus kiz olmadi diye bu arada ben hic kimseye bebek istedigimi soylemedim yani durduk yere bu sekilde ruya gormesi beni umitlendirdi kendisi surekli diyor 2020 annesi olacaksin diye :))Bende de bu ay yumurtlama yi değerlendirdik ve 2 gün sonra kirmizli akıntı geldi umutlanmak istemiyorum ama o akıntıdan sonra aşırı umutlandım hayırlısı bakalım
İnşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin görülen rüyayı da inşallah müjdeli haber almanıza vesile ederBu ay bende hic umutlu degildim ama is arkadasim degerli bir abim.ruyasinda beni görmüs dogum yapmisim nur topu gibi bir oglan ama esim uzuluyormus kiz olmadi diye bu arada ben hic kimseye bebek istedigimi soylemedim yani durduk yere bu sekilde ruya gormesi beni umitlendirdi kendisi surekli diyor 2020 annesi olacaksin diye :))
Kan testi yaptirdnzmiBende geri sayım bitti ileri sayım başladı bugün gecikmemin 7.günü ama testlerim negatif malesef
Hepimiz için hayırlısı olsun
Kan testi yaptirdnzmi
Insallah cnm 7 gun varİnşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin görülen rüyayı da inşallah müjdeli haber almanıza vesile ederadetinize kaç gün kaldı
Benim 2 gun kaldiKendime umutlanmak yok diyorum ammaa adete kaldı son 4 gün heyacanla beklemeye başladım![]()
Bu defa ben test yapmicam eczanecileri zengin ediyorumBenim 2 gun kaldibende beklemedeyim ama bos bekleme
5 gun kala test yaptim negatif cikti
ben dayanamadimBu defa ben test yapmicam eczanecileri zengin ediyorum![]()
Son 2 gün ama hala belirti yok bugün lekeler baslaması gerekiyor şimdilik hala gelen giden yok inşallah gelmezz gelmeyesiceben dayanamadimkac gunun kaldi
aminnnnnnn benimde son 2 gun karnimin alt kismina sag tarafa surekli igne batiyo cok rahatsiz ediyo beniSon 2 gün ama hala belirti yok bugün lekeler baslaması gerekiyor şimdilik hala gelen giden yok inşallah gelmezz gelmeyesiceinşallah bu ay hepimiz gebis kalırız coookk aminn
Yaptınız mı?Benim bugün adet günüm klomen kullandım gelişmedi 14 mm de kaldı umut var mı bilmiyom yarın test yapsam mı