• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi geri sayima başlayalım

Aynen benden de o kadat 6 ocak bat bakalim bekliyorum bu haftanin basinda kasiklarda agri vardi baska bir belirgi yok cok erken zaten
Bende de bu ay yumurtlama yi değerlendirdik ve 2 gün sonra kirmizli akıntı geldi umutlanmak istemiyorum ama o akıntıdan sonra aşırı umutlandım hayırlısı bakalım

Bende geri sayım bitti ileri sayım başladı bugün gecikmemin 7.günü ama testlerim negatif malesef
Hepimiz için hayırlısı olsun

Bende de bu ay yumurtlama yi değerlendirdik ve 2 gün sonra kirmizli akıntı geldi umutlanmak istemiyorum ama o akıntıdan sonra aşırı umutlandım hayırlısı bakalım
Bu ay bende hic umutlu degildim ama is arkadasim degerli bir abim.ruyasinda beni görmüs dogum yapmisim nur topu gibi bir oglan ama esim uzuluyormus kiz olmadi diye bu arada ben hic kimseye bebek istedigimi soylemedim yani durduk yere bu sekilde ruya gormesi beni umitlendirdi kendisi surekli diyor 2020 annesi olacaksin diye :))

Bu ay bende hic umutlu degildim ama is arkadasim degerli bir abim.ruyasinda beni görmüs dogum yapmisim nur topu gibi bir oglan ama esim uzuluyormus kiz olmadi diye bu arada ben hic kimseye bebek istedigimi soylemedim yani durduk yere bu sekilde ruya gormesi beni umitlendirdi kendisi surekli diyor 2020 annesi olacaksin diye :))
İnşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin görülen rüyayı da inşallah müjdeli haber almanıza vesile eder 😊 adetinize kaç gün kaldı

Benim normal de ara lekeleneler başlaması lazım hala lekelenmeler yok inşallah bu ay tuttururuz 😁

Benimde geri sayım 4 veya 5 gün ne zaman kan versem ki ilişkinin 9. Günü

Son 2 gün ama hala belirti yok bugün lekeler baslaması gerekiyor şimdilik hala gelen giden yok inşallah gelmezz gelmeyesice 😁 inşallah bu ay hepimiz gebis kalırız coookk aminn
aminnnnnnn benimde son 2 gun karnimin alt kismina sag tarafa surekli igne batiyo cok rahatsiz ediyo beni

Benimde 5 gun kaldı,ama sanki adet olacakmisim gibi bir his var 😢 keske bir supriz oksada hepimiz hamile kalsak 🙏🙏

Back