- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.466
- 24
- Konu Sahibi Papatyaguluu
Öncelikle merhabalar Âdetin br ara korunurken 20 gün geçti. Doktora gittiğinde hormon testi yapmıştı değerlerim normal çıkmıştı Sonra mayıs ayında korunmayı bıraktık o Ay tutmadı Bende üstüne düşmedim ilk ayda hemen tutmaz diye Etrafımda psikolojik baskı yapan çok tu Haziran ayında adetim iki gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm İki gün sonra adet oldum kimyasal gebelik olabilirmiş folik Asit kullanmaya başladım Temmuz ayın âdetinden sonra yani 11’inde başlamış da adeti 16 ya da 17 temmuzdu hatırlamıyorum ondan sonra tutmuş gelelim neler yaptığıma Hiç kafama takmamaya çalışıyordum İlkay hiç kafama takmaadım yani normal olmaz diye Testte çift çizgiyi gördükten sonra adet olunca takmaya başladım bir gün Dolu bir gün boş şekilde ilişkiye girmedim Çünkü sperm kalitesinin artması için üç gün bekledim Zaten spermler 72 saat canlı kalabiliyor. İlkbaşlarda hemen duş almıyordum sabah alıyordum ama spnrasında dayanamayıp yarım saat uzandıktan sonra alıyordum ilişkiye hamile kalmak kafasıyla girmiyorduö csnım istediği için extra hiçbişey yapmadım folik asite başladım onu da düzenli içmiyorfum bu aydan sonra kür yapacaktım incir havuç demişlerdi yumurtlama günlerimi akıntıyla takip etmiştim ayrıca belirtilere gelirsek Bir de adet tarihine bir hafta kala sağa kasıkta ağrılarım başladı ama akşamları başlıyordu erken uyumaya başlamıştım normalde gündğz uyuyamazdım gündüzleri de 1saat uyumaya başlamıştım göğüslerim şişmiişti dokununca ağrıyordu ama gebemiyüm diye düşünmedim hiö adet ağrısıyla aynıydı hatta adett tarihime bir gün kala akşamı da ağrıfı adet olucam sandım birebir aynı ağrıları ayırt edicek net bi belirti yok adlında sonra idrsr testi yaptım anında çift çizgi oldu ertesi gün doktora gittim keseyi görfüm beta 8000lerdeydi tatile gittiğim için gidemedim doktora pazartesi gidicem tekrar inşallah kalp atışlarını duyarım bırdan isteyen herkese de nasip olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın