HADİ FİKİRLERİNİZİ SÖYLEYİN :)

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
Henüz yeni hamileyim 7 haftalık ama şimdiden başladım nasıl en doğru şekilde bebeğimi büyütürüm araştırmasına :)şu an öncelikli konumuz bebeğin odasının ayrılma konusu .. ben hamile kalmadan öncesinden beridir bu konuda hep netim doğar doğmaz bebeğin odası ayrı olmalı sadece ilk 3 ayında kendi odasında bende onunla kalırım sağlığı açısından da bizimle yatması doğru değil zaten bizim taşıdığımız bir çok mikrop olucak odamızda soluduğu havada ..2 yaşına kadar anneyle yatma konusuna sıcak bakmıyorum elbette gerektiğinde satlerce başında beklerim ama bu kendi odasında olmalı diye düşünüyorum . araştırdığım kadarıyla bir çok pedagog da bu görüşte hemfikir siz nasıl düşünüyorsunuz ? bu arada kitap önerisi de alabilirim ilk olarak tracy hogg bebek bakımında mucize çözümler kitabını sipariş ettim ..

Ben de aynı öyle düşünüyordum .
Ve çok nettim. Bir çok konuda çok büyük konuştum ...
Bebeğim doğdu , uyusun da isterse kafamın üstünde uyusun dedim bazı şeyler düşündüğünüz gibi olmuyor .
Bebeklere uymak zorunda kalıyor insan bir süre sonra . Bebeğim 7 aylık oldu , daha yeni yeni kendi yatağına alıştıracağım . Ayrıca onunla uyumak çok güzel
Yatak yanı beşik alabilirsiniz hem kendi yatağında yatar , hem de yanınızda olur .
Yeni doğan bebekler maalesef öyle süs gibi koyayım odasına , uyusun olmuyor .
Yaşayıp göreceksiniz :) başarılar
Keyifli gebelikler

Ben çocuğumun yanımda olmasından yanayım odamda beşiği gece yatarken kendi yatağında yatıyor gece uyanınca yanıma alıyorum sabah karşı tekrar yatağına koyuyorum içim daha rahat ediyor bebek bu bi anda tıkana bilir kusabilir nefes alamaya bilir telsizle filan içim rahat etmez benim , bebek anne yanını kokusunu huzurunu hissetmeli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…