Sünnet hadi erkek anneleri yetişin yardımıma...

cbbk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
116
1
haziranda okul kapanmadan sünnet yapıcaz inşallah bir gün mevlüt bir gün eğlence düğün düşünüyoruz ümraniyede oturuyorum ümraniye ve yakın çevresinde önerebileceğiniz şık vede uygun fiyatlı olursa 150 kişi falan olucaz dernek restaurant cafe vs.önerilerinizi beliyorum ben bir iki yer araştırdım htta güzel bir salon buldum 1500 tl herşey dahil kampanyalı mantıklı geliyo çoğu yere göre ama 500 kişilik salomda 150 hadi olsun 200 kişi bom boş görünücek bundanda hoşlanmıyorum lütfen varsa bildiğiniz bana uygun bir mekan bekliyorum kızlar ya uzun olcak ama anlıyosunuzdur beni titizleniyorum herşey güzel olsun istiyorum kapı süsleri kına sepeti takı yastığını mevlüt şekerlerini kendim yapmayı düşünüyorum daha önce görümceme doğum hediyesi olarak yaptım çok güzel oldu acaba kendi emeğimlemi yapsam yada hiç uğraşmayıp hazırmı alsam şimdiden teşekkürler

bende sünnet düğünü yapacağım aynı senin gibi araştırıyorum.sen kıyafet filan nereye bakmayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…