- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- Konu Sahibi esimoglumherseyim
canım o zamanlar samımı olsan bıle zamanla ıs stresı, aıle yasantısı, özel sorunlar derken hele bırde ayrı sehırlerde ıseler gelmelerını gıtmelerını yada aramalarını cok bekleme derım. benım su an unıv teden sureklı gorustugum tek arkadasım var onla bıle senede bır kere yuzyuze gelıyoruz, gerısı face yada tel muhabbetı onun da benımde kendı ıslerımız var , dugun konusundada benım cok yakın arkadaslarımın dugunlerı oldu ama sehır dısındakılere gıdemedım nedenı ıse parasızlıktı onlarda durumumu bılıyorlardı zaten ama uzuldum , sımdı ben evlenıyorum onları cagıracagım ama gelmezlerse asla tavır yapmam farklı sehırde olunca gıt gel maddı manevı sıkıntı oluyor yurekler bır olsun yeter ama gorusmeyı kesmedıgım arkadasım gelecek ve o gelmezse uzulurum acıkcası...
sen kendı hayatına bak, ararlarsa konusursun ıstersen arada sen ararsın ama eskısı gıbı sıkı dostluklar kalmıyor fazla bırsey bekleme..
bırazda hayat sartları ınsanları uzaklastırıyor
Evet baska sehirlerdeyiz ve her onemli olayimda gelip yanimda bulunmakarini beklemiyorum elbette.yanimda olmak die kastettigim psikolojik destek kendini yanimda hissttirmek.(dugun harici cunku ben gittim )...