hadi banada biseyler yazin :)

canım o zamanlar samımı olsan bıle zamanla ıs stresı, aıle yasantısı, özel sorunlar derken hele bırde ayrı sehırlerde ıseler gelmelerını gıtmelerını yada aramalarını cok bekleme derım. benım su an unıv teden sureklı gorustugum tek arkadasım var onla bıle senede bır kere yuzyuze gelıyoruz, gerısı face yada tel muhabbetı onun da benımde kendı ıslerımız var , dugun konusundada benım cok yakın arkadaslarımın dugunlerı oldu ama sehır dısındakılere gıdemedım nedenı ıse parasızlıktı onlarda durumumu bılıyorlardı zaten ama uzuldum , sımdı ben evlenıyorum onları cagıracagım ama gelmezlerse asla tavır yapmam farklı sehırde olunca gıt gel maddı manevı sıkıntı oluyor yurekler bır olsun yeter ama gorusmeyı kesmedıgım arkadasım gelecek ve o gelmezse uzulurum acıkcası...

sen kendı hayatına bak, ararlarsa konusursun ıstersen arada sen ararsın ama eskısı gıbı sıkı dostluklar kalmıyor fazla bırsey bekleme..

bırazda hayat sartları ınsanları uzaklastırıyor

Evet baska sehirlerdeyiz ve her onemli olayimda gelip yanimda bulunmakarini beklemiyorum elbette.yanimda olmak die kastettigim psikolojik destek kendini yanimda hissttirmek.(dugun harici cunku ben gittim )...

onlarlada böyle dalga geçer gibi konuşuyorsanız ondandır

Dalga gecer gibi degilde dertleri cok ta ciddiue alip canini sikmamak veya kimseyi sikmamak diyebiliriz buna...kayinvalideden dertli olmayan yok hepimizin muhakkak kotu yasadigi birseyler var.ama burada cok geciyor biraz onu vurguladim kayinvalide durumunu anlatirken.alayci degil (siz ole anlamissiniz)

Aynen bende bunu anladim olayi fazla dramatiklestirmeyeyim.dedim ama olmuyor.hanfendilerin iyi ve kotu gunlerinde hep yanlarinda olmaya calistim ama deger verdim.ama iki tanesi kirmak istediklerinde aflari yok digeride kendini cok agirdan satiyor, neyse derdi sevgilisi sandi herhalde beni o tarz tripler yani.ucundende son noktaya geldim.hakkimda cokta iyi dostani dusunmediklerini dusundurttuler...
birde illa bu arkadaşlarla Görüşmek zorunda mısın? Başka arkadaşlar edinsen yeni çevreler daha iyi olur bence

üniversitedeki arkadaşlıklar balon gibidir 4 senede şiser okul bitince patlar :KK70: çok takmamak lazim bence asıl arkadaşlar ünivetede değil yaşadiğin büyüdüğün yerde edindiğin arkadaşlar

eskiye takılıp kalmayın.şartların bir araya getirmesiyle oluşan dostluklar yerine kafa dengi yeni birilerini bulmaya çalışın.

Aslinda takilip kaldigim yok surekli kafamda olan dert denilecek birseyde degil biliyorum ama yeri gelince kafami mesgul etmiyor degil..bir cozume ulasmam gerekiyor.canimin daha cok sikilmamadi icin o yuzden fikirleriniz onemli benim icin

Aslinda takilip kaldigim yok surekli kafamda olan dert denilecek birseyde degil biliyorum ama yeri gelince kafami mesgul etmiyor degil..bir cozume ulasmam gerekiyor.canimin daha cok sikilmamadi icin o yuzden fikirleriniz onemli benim icin

fikir mi istiyorsun yeni insanlara şans ver

Bence de aramayın.Biraz onların aramasını bekleyin.
Gerçek dostluklar yıllar sonra görüşünce bile kaldığı yerden devam ediyor.
Sürekli bağlantı halinde kalmanız gereksiz.Kendinizi mecbur hissetmeyin.

:))) 28 yasindayim.evliyim bir cocuk.annesiyim ama azonce sutumu ictim yinede belkim gecer:)))
Haha iyi olmuş bu...:KK48: Çok üstlerine düşmeyin bırakın onlar arasın sorsun sizi ha yok aramıyorlar mı siz de onları aramayın,sorun çözülür. Sonuçta kimse kimseye bağlı değil.

X